Icek Emile daj kad već citiraš, citiraj kako spada, nemoj tjedan dana konverzacije citirat. Citiraj dio na koji se tvoj post odnosi. Ono, oduzme tri i pol sekunde posla i pet klikova mišem.
maverick Emilijo naravno da ne brojim isto kao sto ne brojim horajzon jer nije x1 ekskluziva. Ne pisem ja dezinformacije, vec ti.
svemirskodete Taman kod prijatelja odradio zadnjeg bossa, bas pravi kinematografski spektakl. Ako ste gledali Homecoming osjetit će te blagi deja vu.
Solid_Snake Da se malo bacimo u nostalgična vremena dok čekamo budućnost.https://youtu.be/uzlPw1um57k
Flipper Ja sam dobio danas mail od Sancte s kodom za pre-order, ali ne radi. :) Avatar, tema i nekakav ingame bonus. Vjerojatno će sutra proraditi kada je službeni release date.
renda Ja sam dobio danas mail od Sancte s kodom za pre-order, ali ne radi. :) Avatar, tema i nekakav ingame bonus. Vjerojatno će sutra proraditi kada je službeni release date.tal je meni bilo sa GoW-om, nije uopce radilo i nakon izlaska.
member Meni na kad odem na GLS piše predviđeni datum 10.07. Naručeno u SD, sjajno. A baš sam se veselio vikendu ,)
shtiri 10.07.2018. ili 2019.?U svakom slučaju se pobuni jer ili ti kasni već dva mjeseca ili će ti kasnit 10 mjeseci
wooddiebone Stiglo. Radim popodne i naravno da se igra instalira 45 minuta, a day one patch treba 3 sata da se skine.
viper89 HR je sve jaci postao, tako da su poceli dobivat i svoje kodove, zato vam ne radi. dobro kaze tzereen
viper89 Oni pricaju za UK. Ne US. To je jasno da ne radi nikad.HR je dugo vremena bio kopija UK storea. Generalno i je jos uvijek tj EU akcije uvijek idu iste ne samo UK vec svaki EU store, al pocelo je stekat sa tim DLC kodovima. Traze da svaki ima svoj. Zapravo nema ni smisla vise imat ista osim HR acca za main vec koliko godina. Lako napravis dodatne acce za kupovinu ako bas treba nesto specificno.