Bilo bi lijepo kad bi i collection izbacili za PS4 u duhu dolaska nove igre. Ovako moram kupit ili PS2 ili PS3 da bih jedinicu i dvojku odigrao, a baš sam se zaželio.
Već sam to pitao ovdje, ali nisam na kraju ni skužio koji je odgovor... priča se nastavlja nakon kraja trojke ili ide nova priča koja nema veze s prijašnjim dijelovima?
Edit: a vidim sad da ima ožiljak na prsima tako da se onda nastavlja.
Misliš na trbuhu.
Još ništa nije razjašnjeno kak se spada i dal ima neke povezanosti između grčke i nordijske mitologije i dal su možda Zeus i Odin nekoć bili frendovi, sudeći po vazi i Hermesovim čizmama, ožiljcima od lanaca i ožiljak na trbuhu, bit će nešto, barem o Kratosovoj prošlosti. Al kako je nakon GOW-a III Kratos dospio na sjever, možda otkrijemo. Možemo nagađat kolko oćemo, al mislim da će priča bit maestralna. Onaj čudan patuljak koji je prikazan ( ne onaj plavi ), Brokk je jedan od ( uz brata Sinria ( to je možda onaj plavi ) ) tvoraca oružja za bogove ( Mjolnir, Forseti ( Leviathan?? ).... ), zato je sa čudom reagirao kad mu je Kratos bacio sjekiru ( Forsetieva il Leviathanova sjekira )
Po ovom gif-u, borba će biti mesnata. Pritom mislim na tome kako sjekira ima težinu kad Kratos njom zamahne i priprema se za udarac.
Bilo je nešto za press iza zatvorenih vrata. Ovaj lik govori što je to bilo pa se može potvrditi ovo :
https://www.youtube.com/watch?v=z_pNq0FQplE
1) Neverending Story being an influence confirms my speculation that the kid was named after the hero alter-ego in that movie.
2) Confirms skill-tree.
3) Confirms that there are separate skill-trees for father and son.
4) Apparantly kid is vulnerable if you choose to use his actions with circle button.