krpa Sreća pa MGS i RE toga uvijek imaju a? I budu dobre.
pa na moju zalost nemaju. usudim se reci da su za mene cak i boss borbe u mgs2 i 4 bile neinspirativne u usporedbi sa onima og mgs i mgs3. mgsV je pak podbacio potpuno u tom segmentu i jedino ta sahalontrupos borba je bila vrijedna spomena.
resi 4 boss borbe su mi najdraze ako govorimo o resi igrama. razlog, sto si se mogao muciti sa slabijim pljucama ili stedjeti lovu pa one shotati bossa rpg-om ili ga pak naceti slabijim oruzjem i dokrajciti magnumom. krauser borba je odlicna i pravi izazov na professional tezini. takodjer mogao si u dosta borbi koristiti i bacve i kojekakve objekte koje su developeri stavili sa svrhom u svaku od borbi. dakle mogao si na puno vise nacina rjesiti bossa sto je uvjek dobro, a i dizajnom su bili odlicni.
ako govorim o boss borbama u gow igrama onda tu prva trilogija uzima pobjedu ako se mene pita. u gow II su cak i mini boss borbe maestralne poput onoga tipa sto koristi kacigu koja ga cini nevidljivim. da ne spominjem da te igra odmah na pocetku baci u borbu protiv onoga kolosa koja traje dobri pola sata, ako ne i vise.
dmc 3 boss borbe su bonbon. osobito duel vergil-dante
steta je sto vise devovi ne ulazu truda kao prije u boss borbe. jedino sto mi pada ovoga gena na prvu, a da nije fromovo, su dmc 5 boss borbe. zadnja pogotovo je jedna od najboljih uopce za mene u igrama.
ovaj gow me nimalo nije odusevio boss borbama, nisu ni lose, ali ocekivao sam ih puno vise i na vecoj razini s obzirom kakvu je vratolomiju napravio gow III sa svojim. taj pohod na olimp se tesko zaboravlja. dali ce gow 2 (reboot) imati bolje i vise borbi? u to sam siguran jer i devovi su svjesni i citaju kritike fanova.