Vratio sam se sinoć iz Zagreba kad ono čeka me igra na stolu. Ekspresno brzo je stigla sa Shopta! Danas radim ujutro ali svejedno sam morao probati..
Od kud krenuti? Odmah na početku vidi se da je uložen veliki trud i da nas očekuje spetakl. Muzika, grafika, gluma, atmosfera sve tip top. Onda kad misliš da Kratos ne može biti veći bad ass, igra pokaže suprotno (scena kad Kratos nešto nosi).
Igrao sam 1h i to je baš čisti uvod i upoznavanje s novim mehanikama. Već u tom prvom dijelu ima mjesta na koja se uopće ne mora otići ali svakako se isplati pronjuškati svaki dio mape.
Priča mi se čini zanimljivom i ful me zanima šta će se sve dogoditi i koliko i kako ćemo otkriti što je Kratos radio nakon trojke. A imam filing da ćemo saznati. Novi-stari Kratos mi je na prvu sjeo i tako nešto sam očekivao od Ascensiona.
Svakako bi pohvalio mogućnost hrv. titlova + cijeli izbornik tj. sve je na hrvatskom. Čini mi se da je poprilično dobro prevedeno.
Borba mi je zasad super no nisam još niš novo otključao, pa nemam puno comboa. Ako se po jutru dan poznaje nema zime. Osjećaj je fenomenalan i osjeti se težina sjekire. Pozivanje sjekire je real deal! Pohvalio bi i težinu, krenuo sam na normal i siguran sam da neće biti šetnja kroz park.
Sad se bližim kraju prvih dojmova. Igram igram i mislim si ajme ovo će biti zakon, svašta me čeka (ipak igra traje 25-40h) ali ne mogu reći da je sad nešto neviđeno, ono da te odmah obori s nogu. I onda onaj dio nakon šta se vratiš iz lova. Gledam-igram i ne vjerujem. Skačem od sreće jer je scena tako odlično napravljena i Kratos prikazan baš onako kako zaslužuje.
Iako sam u zadnjih 8 mj. igrao jako malo (skoro pa ništa) ovakve igre me vesele i ponosan sam šta sam gamer i bit ću zauvijek.