Veliki izazov u borbi, kod ove bliske kamere, leži u napadima s leđa, a isti su olakšani uvođenjem strelicama koje pokazuju lokaciju neprijatelja i upozoravaju ako slijedi napad. Treba se naviknuti paziti na te strijelce, jer je većinu napada (bar ovih 5-6 neprijatelja na koje sam do sada naletio) lagano izbjeći i parirati, no s leđa znaju nanijeti veliku štetu, tako da je potrebno stalno paziti na poziciju i puno se izmicati. Inače, baš sam zadovoljan borbom koja je na normalnoj težini taman dovoljno izazovna da ne dopušta previše pogrešaka, a opet omogućuje igranje bez previše frustracija i uživanje u priči i istraživanju.
I pohvalio bi hrvatsku lokalizaciju. Očekivao sam nešto u rangu google translatea, no vidljivo je da se oko ovoga prijevoda dosta potrudilo. Baš je odličan osjećaj vrtiti po izbornicima i čitati kodeks na hrvatskom, jako čudan, no svakako odličan osjećaj. Jest da sad svaki tutorijal pročitam bar dva puta dok skontam što znači, no to više govori o mom poznavanju materinjeg jezika. U svakom slučaju hvala Sonyu što su se potrudili za tako malo tržište. Ali da su titlovi premali, bome jesu!