pa bas i nece,procitaj gore tekst ;)

Bas to, bit ce sve samo ne Classic GOW. I tuhy je u pravu, ako ste fan gowa zbog takvog combata ovo nece biti za vas. Ljudi bas zele totalno novo i morali su se ostaviti fiksirane kamere. Combat zbog toga sigurno nece biti na razini kao prosle igre ali da su ostavili opet istu kameru nakon 6 gow igara bila bi samo ljepsa grafika i to je to, opet ista igra.

Bas hoce uzet univerzum i rebootat ga skroz (iako ima hebenih poveznica sa proslosti Kratosa, al vidi se da hoce fresh take, zato je i naslov samo gow). Morali se stavit kameru iza ledja i zato igra izgleda kao Ryse ili Hellblade sta tuhy kaze, ali istrazit ce GOW kroz drugi pristup i pruziti potpuno osvjezenje. Ne kazem da ce combat biti los (iako izgleda cak i slampavo fiksiranje kamere, al to se da sredit) ali vidi se da zele istraziti drugi pristup za ovu igru, koliko je mocan setting, odnos izmedju likova cak u ovako kratkom traileru. Odusevljen sam, al kazem ako cekate classic gow combat to necete dobiti. Dobar potez ako se mene pita.

"Everything, everywhere changes. Change is an essential part of life. " - ovo im je vidi se glavna ideja, samo naprijed.

Čitam ovdje i vidim svi se žalite na kameru! Meni je to jedna stvar kaj me oduševila. Drago mi je da su odlučili za tipičnu third person kameru, odmah mi se čini više grounded i to je ono što želim!

Fakat izgleda kao pravi nastavak GoW serijala, fresh new look and feel! I love it! Imam frenda koji samo GoW čeka i mislim da će poletit dok ovo vidi!

Nikad nisam igrao GoW serijal, ali ovo što sam vidio mi se jako sviđa, a pogotovo combat.
Možda bi trebao nadoknaditi serijal.

Ma što god Santa Monica radi vjerujem da će biti odlično. Meni je ovo odlično :)

Super mi izgleda igra, promjena u gameplayu kao osvježenje, u svakom slučaju igrat će se :)

Grafika je super, al kretnje izgledaju tako tromo i nespretno. Bezveze.

Ovo izgleda mamojebački  :)
Svaka promjena u serijalu je dobo došla, tako i stil borbe. Odlično paše uz ovu mitologiju i settings.

Nisam bio preveliki ljubitelj GOW serijala, ali ovo izgleda nevjerojatno dobro.
Day1  :

Kako impresivno izgleda, sviđa mi se kamera i staloženiji prikaz, ova promjena i rebot serijala je baš ono što je potrebno.
Totalno me zanima kako će ukomponirati priču od prije...

jedina stvar koja mi je u glavi citavo vrijeme je samo ZASTO?

mogli su napravit jednostavno novu mitologiju bez cratosa, novi setting, novi poweri itd a oni naprave the last of us

i citava poanta cratosa kao lika je bila to da je izgubio sve iz vlastite ljutnje i kao tragican lik kojeg vam nije zao ali ga mozete shvatit pogotovo kroz prvu igru gdje mora napravit neke teske stvari kako bi dobio svoju osvetu te nakon cega da ga se izda opet i opet dok nedode do sloma kada i sam igrac zeli svoju osvetu i svaka igra je sve je sve agresivnija u prikazu bijesa i mrznje..
upravo to sto ni bogovi ga nisu mogli rijesit krivnje, upravo to sto je morao sam odbacit svoju kcer u grckoj verziji raja, upravo to sto nakon svega sto je izgubio i svega sto je odlucio unistit je idalje ostao na nuli jer je vec ovako i onako sve izgubio i nikad nece moc nastavit

a sad kaze e ja cu postat super tip i gotovo

sad cemo se igrat tate?

kao dugo godisnji fan serijala ja sam razocaran ali me veseli to da sam bio u pravu da ce nastavit sa nordijskom mitologijom..

zato jer je Kratos=playstation

disappointed dad simulator skyrim edition

zato jer je Kratos=playstation

disappointed dad simulator skyrim edition
a da kuzis od day 1 sam igro jedinicu i proso sam ju na svim tezinama 100% previse puta, dvojku sam igro citavu godinu jednu da sve napravim kaj se da i onda speedrunno iz fore i jer mi se combat svida
trojku i ascension sam preso najmanje jer nemam ps3 i nisu mi se tolko svidli nesto se bilo izgubilo

a sad The Last of Skyrim God of Daddy dear cunter edition mi je nekak meh
da je novi ip bilo bi jebeno, da je novi lik i vise kao god of war u tom settingu bilo bi mi jebeno..

gow bez kratosa nije gow,a i sad plakat i kritizirat na temelju 10 minuta igre koja bude mozda sve kaj ocekujes bas i nije realno.

Da je isti onaj mrzovoljni Kratos koji se stalno dere i kolje sve na putu možda bi mi i smetalo, ovo je je drugačiji Kratos.
Dijalog i odnos s malim me jako zanima pogotovo kako će sve to utjecat na samu igru.
Definitivno nisam očekivao ovakav sporiji tempo u demou. Pohvale zbog toga.

Ma mali mu ide malo na k, pobit ce ih opet i sve krece ispocetka...

Za sad najveće iznenađenje za mene. Ne sama najava igre, nego stil igre. Stari GoW mi je dosadio, ali ovo mi se itekako sviđa. Hrabar potez, ali čini mi se da će biti pun pogodak. Ja sam očekivao isti GoW samo grafički napucan i to je to.

Svida mi se pogled iznad ramena. Mali je iritantan, al kaj se more. Nordijska mitologija mi je draza od Grcke tak da je ovo pun pogodak.

jedina stvar koja mi je u glavi citavo vrijeme je samo ZASTO?

mogli su napravit jednostavno novu mitologiju bez cratosa, novi setting, novi poweri itd a oni naprave the last of us

i citava poanta cratosa kao lika je bila to da je izgubio sve iz vlastite ljutnje i kao tragican lik kojeg vam nije zao ali ga mozete shvatit pogotovo kroz prvu igru gdje mora napravit neke teske stvari kako bi dobio svoju osvetu te nakon cega da ga se izda opet i opet dok nedode do sloma kada i sam igrac zeli svoju osvetu i svaka igra je sve je sve agresivnija u prikazu bijesa i mrznje..
upravo to sto ni bogovi ga nisu mogli rijesit krivnje, upravo to sto je morao sam odbacit svoju kcer u grckoj verziji raja, upravo to sto nakon svega sto je izgubio i svega sto je odlucio unistit je idalje ostao na nuli jer je vec ovako i onako sve izgubio i nikad nece moc nastavit

a sad kaze e ja cu postat super tip i gotovo

sad cemo se igrat tate?

kao dugo godisnji fan serijala ja sam razocaran ali me veseli to da sam bio u pravu da ce nastavit sa nordijskom mitologijom..
Ovo govoris ko da si odigrao igru. Jesi li?

Ljudi, donosite sud o cijeloj igri ( trilogiji mozda ) NAKON 5 MINUTNOG gameplay trailera.

Da je isti onaj mrzovoljni Kratos koji se stalno dere i kolje sve na putu možda bi mi i smetalo, ovo je je drugačiji Kratos.
Mozda je drugaciji. Valjda se pokusava kontrolirati u onoj osami. Jer vidim da isto kolje i Spartan Rage meter mu se puni sve vise kako mu je sin u opasnosti.