I almost got you covered, FFA. :/
Šetajući ulicama Amsterdama sjetio sam se da je Hulst tu u Guerrilli i u tom momentu sam stvarno bio uvjeren da ću ga slomiti i da će mi otkriti barem osnove Death Strandinga. (zapravo sam bio potaknut alkoholom) Mada sumnjam da je trol Hideo i njemu išta rekao.
I tako smo prijatelj i ja dopilotali ispred studija da bi poljubili vrata, što je i očekivano.
Zanimljivo je bilo jedino što su se baš u tom momentu dva zaposlenika vraćala sa pauze i taman su ulazili u studio (ameri čini mi se), simpatični neki tipovi. Ovaj prvi taman drugome priča kako je igrao SM Odyssey for fucking ten straight hours.
Naravno da sam im morao dobaciti nešto, pa sam ih pitao je li Hulst unutra i šta mi mogu reći o Death Strandingu. To ih je prilično razveselilo, ali su ostali šutke i uputili se unutra, a onda sam im morao reći što mislim o Horizonu pa sam rekao da je to 16.-a najbolja igra ove godine. To im nije bilo simpatično mada je ovaj drugi rekao da je jedino Zelda bolja od Horizona.
I ništa. Polupijani smo nastavili tumarati tim kanalima bez ikakve informacije o Death Strandingu. Kakva šteta. Ja još mislio da će Herman napokon riješiti ključno pitanje godine o žanrovskoj orijentaciji Horizona. :/
ON TOPIC
Novi trailer Death Strandinga na PSX-u, ovaj put sa ženskim likom u prvom planu. Place your bets.