Dao bih desni bubreg za PC verziju, ali očito ću morati od frenda zdrpit PS 
Mastah Rayce tho...

Bude PS4 emulator došao dok ovo čudo izađe, nema beda
hahahahaha baš

6 dana kasnije

Možda nevezano uz DS, a više uz Kojimu.
Šalje mi mama jutros jedan ruski članak kako je Kojima napravio Instagram jučer i skupina ruskih hakera su ga odmah napali. Pomislim, vjerojatno su nešto objavljivali ili iskorištavali njegove podatke itd. Ne. Upravo suprotno.
Ako uđete u njegov instagram (https://www.instagram.com/hideo_kojima/) vidjet ćete da su svi komentari preplavljeni rusima te, za one koji mogu pročitati, spamali su riječi poput "genije", "genijalnost", "ti si bog ovog stoljeća" itd.

S druge strane- da je bilo koja druga osoba, ovo bi rezultiralo zatvaranjem njegovog profila zbog nekakvih novih pravila koje je Instagram uveo ove godine. Ali pošto je već verified sumnjam da će se takvo što dogoditi.

18 dana kasnije

Troy Baker and Emily O'Brien confirmed for Death Stranding

Koliko god svi govorili kako je Troy Baker svugdje, meni je jako drago jer je čovjek fenomenalan glasovni glumac, a i općenito glumac što se vidjelo iz TLoU.

Slazem se, ajd, nije cak ni tak los Pojima, ima nade za ovu igru.

Koliko god svi govorili kako je Troy Baker svugdje, meni je jako drago jer je čovjek fenomenalan glasovni glumac, a i općenito glumac što se vidjelo iz TLoU.
ma lik ima jeben glas, sto se mene tice sam nek se on pojavljuje svuda. I dobro glumi i sve

Wow, nisam znala da je Grimes uključena u projekt. : Ovo mi automatski diže (ionako visok) interes za igrom.

Grimes is a noted huge fan of Kojima and MGS:

Nisam istraživao, ali fotka me uvjerila da zna suštinu MGS-a.

mjesec kasnije
2 mjeseci kasnije

https://www.instagram.com/p/Bi6pntcBXMw/?hl=hr&taken-by=hideo_kojima

Još malo pa trailer

Hoće konačno bit gameplaya?

Ja se iskreno ne bih čudio da ovo igramo već za Božić.

Moraju dati neki gameplay, mislim da idu na isti marketing kao za MGS V.

Za ovaj Božić?? Zadnji put ovako hrabru izjavu imala je naša Kolinda, kad je rekla da će Hrvatska biti među najrazvijenijim državama svijeta xD xD

Bilo bi lijepo vidjeti prvi game play video, čak se nadam tome. Ali da će izaći ove godine no way jose.

Pa receno je da ce bit dosta toga prikazano
Sigurno ce bit klasican Kojima trailer i onda jos dodatne stvari sa gameplayom

21 dana kasnije