From Sapiens to Ludens...Death Stranding – E3 2016 Reveal Trailer | PS4Death Stranding - Teaser Trailer - TGA 2016 - 4Khttp://www.kojimaproductions.jp/
.

Dobro, trailer ko trailer....dobar.

Jel se zna što konkretno o igri?

Žanr bar?
Thanks

Edit: procito članak, ništa.
Jbga :), bit će

Nove informacije. Po ovome igra neće izaći do kraja 2018 možda ni tad. U svakom slučaju definitivno izgleda zanimljivo.

-Kojima-san still hasn’t picked an engine for the game, but there are a couple of candidates.
    -Guillermo Del Toro is not involved in the game for now.
    -The mascot “Ludens” isn’t involved with the game.
    -The game will have a lot of action elements.
    -After a few hours of playing, players will realize that Death Stranding is a completely different game from what they have played before.
    -The setting is a secret.
    -Kojima-san wants people to speculate on what they saw in the trailer.
    -The main character’s name is still a secret.
    -It will take some time before we’re able to play the game.
    -Kojima-san explained the meaning of the title: You talk about “mass stranding” when there are a lot of whales or dolphins stranded on the beach. It’s called “live stranding” when they’re alive, and “dead stranding” when they’re dead. The meaning of the title is that something came from “some world” and is stranded.

Najavljeno je i za PC jer Kojima nije htio u potpunosti prodati licencu, već samo konzolašku ekskluzivnost. Jedino ako se sinoć nije šta promijenilo.

Solid na :

Ovo izgleda točno onako kako sam priželjkivao. Mistično, atmosferično i samim time interesantno.
U svakom slučaju obečavajuće, stoga jedva čekam novi trailer ili screenshotove ili bilo što. :)

Iako izlazi i na PC, kad pogledam najavljene ekskluzive, mislim da ću uskoro u nabavu PS4.

Kladim se da je u medjuvremenu nakon puta sa Cernyem ovo postala prava ekskluziva, a i sam Cerny radi na igri sada..Bar prva igra.

Ide u PS4 podforum, dok ne dobijemo prave informacije za PC verziju.

Kojima opet razvalio E3.

Sad sam pogledao još jednom trailer, jučer ništa a sad sam se naježio 5 puta a u stvari ništa ne znam o igri, kojima mora film napravit.

Ova najava me iznenadila! Nisam uopće očekivao da će se Hideo pojavit s novom igrom. Izgleda epic, i naravno ima taj Hideo feel, čudno al zakon! XD
I kako su samo predstavili Hidea na pozornici, stvarno epic!

Kakvo mocno predstavljanje, Kojima je razvalio...stvarno zna napravit trailer

Dobro je izgledalo, al ne sviđa mi se što niš ne znamo o igri. Ovo je najobičniji teaser i ništa više. A na E3 2018. dobivamo tek datum izlaska. Mark my words.

Pa da, KP ima trenutno 5 clanova u studiju. Tako je jasno da ce netko od sony studija uskocit i pomoc, bar na neki nacin. Ni ne zelim ovo tako brzo, mora valjat. Nitko nije ni ocekivao puno (ok ja sam znao da ce Kojima najavit bar naslov ), zapravo i ovo je previse. Jos ni engine nisu odlucili koji ce koristit, a Kojima planira zaposliti studio do 100 developera. Ima tu teasanja sa logoom, a dobili smo neke informacije bit tko je producent, lead artist a bome i mark cenry radi na igri. Vidimo da je Reedus u igri i opcenito ton igre.

Kojima ne da radi dobre igre nego radi i najbolje iscekivanje neke igre sa teasanjem, hintovima i naravno trollanjem.

Dobro je izgledalo, al ne sviđa mi se što niš ne znamo o igri. Ovo je najobičniji teaser i ništa više. A na E3 2018. dobivamo tek datum izlaska. Mark my words.
O da ne treba očekivati niš tak skoro kad još ni engine nisu izabrali...

ovo je sklepan trailer samo da se vidi da ima igru,kladim se da ovo ne bu ni imalo veze sa igrom.

Renda dezurni hejter odmah skace  da najavio je i naslov igre, a sam reedus je i na "maskoti" studija. Ne, nema veze sa igrom, a vec je tu i MGSV producent i Kyle Cooper za title design koji ce totalno odbacit.

ma neee,nije hejt,samo cinjenice,igralo se bude naravno :)

pa zapravo neznamo nista ni ja ni ti 

A Hideo Kojima trailer song. (pjesma dana, složit ćemo se)

https://www.youtube.com/watch?v=watch?v=KnrGMHhnqrw

Samo da se upišem u temu.
What a time to be alive. God bless us all.

Hideo Kojima's Death Stranding Trailer Breakdown
http://www.gamespot.com/gallery/hideo-kojimas-death-stranding-trailer-breakdown/2900-700/14/