ikral resident_evil Vidiš, ja sam sad pred onom misijom gdje moram riješit hordu na pilani i ne idem dalje dok ne riješim horde i dignem si stats. Baš igra za pomalo guštati, kao Fallout 3 nekad. Zbog ove igre bih volio imati PS5, stvarno se Pro muči ponekad u 4K i HDR.
TITANXIS ikral Vidiš, ja sam sad pred onom misijom gdje moram riješit hordu na pilani Sretno! EDIT: ja sam ih rješavao na neobičan naćin!
Centurion Te horde su jedni od najboljih i najzabavnijih neprijatelja u gejmingu. Treba samo dobro strategijski razmisliti. Uglavnom moras imati dovoljno eksploziva , adekvatnu staminu zbog pokretljivosti i dovoljno energije da ne odapnes ako te dohvate. Naravno i pravo oruzje. Uf sto je dobro kada naletis na njih pa krene jurnjava 😁
bosscorelli Brijac Jesi odigrao days gone ? Mozda nisi vidio jer su to naknadno stavili isto kao i najtezu postavku razine.
bosscorelli resident_evil Trebali bi biti u main menu kad upalis igru , ne znam jel mozes dok igras igru.
bosscorelli doktor1 Desilo se i meni. Restart aplikacije/playstationa je rjesilo problem. Al sam se namucio dok sam sve horde pronasao , morao sam guide koristiti.
ikral bosscorelli Nakon što se vratiš na sjever sve je označeno BTW prešao main story, ostalo mi još 24 horde eksterminirat i onda ćemo vidjet.
TITANXIS Neočekivani update za DG PS4 verzija. Minimalni bugovi ispravljeni u novom ažuriranju ali ipak ono svaka čast devovima. https://gamerant.com/days-gone-surprise-new-update/
TITANXIS Pa DG na PC izgleda već fantastično a i na PS4 Pro za nijansu malo lošije od PC i nema potrebe tad za remaster. Bolje da naprave DG 2.
ikral Navodno na PS5 radi ko podmazan, iako i Pro dobro radi. Bio mi je trzao jedno vrijeme a onda sam napravio rebuild database i tako se riješio toga. Veliki open world, dosta ovisi o brzini hdd-a. A bome i puše plejka, kao i na Spidermanu i RDR2.