Vidillo se odmah da nešto ne štima s napucavanjem. Nadam se da će to dobro odradit jer ostatak igre obećava.

World War Z u igri, to ne moze bit lose. Ovo jako obecava.

Gledao sam interview i rekli su da su za potrebe E3 demo-a napravili da se freakeri ubiju s jednim metkom! Na finalnoj igri će bit mnogo teže, ne moraš se brinut radi toga ;)

EDIT: već je someone rekal sve
Nije baš namjerno napravljeno jer ovi "zombiji" na koje pucamo su živi. Nisu mrtvi već oni dišu, traže hranu, preživljavaju itd.
Zato i padaju brzo.

Mislim da bi igra bila nemoguce frustrirajuca da ne padaju brzo. Nekako moras iskompenzirat brojnost.

Napravit će valjda nekakav kompromis, uglavnom ja kažem samo ono kaj su oni rekli. Ja se nadam da neće umirat s jednim metkom u nogu, al kak bude samo će vrijeme reć...

Mislim da su to rekli u ovom videu, nisam 100% al pogledajte!
https://www.youtube.com/watch?v=aH5bFYBEHeo

On the surface it might seem like yet another zombie game, though the creatures (called Freakers) are actually alive and don’t necessarily need to be shot in the head to be stopped.

We feel that our game is completely unique to us. Just running around our world is unique. It’s not like any other game out there, just cruising around and having fun out in the world. Starting from there, in the Pacific Northwest and in the high desert, we have some pretty extreme weather. We have dynamic weather in the game. One day, it could be 100 degrees, and the next day, it could be snowing. All of that affects the world and affects the gameplay. That alone is unique.

I can talk a bit about something you might have seen, where the little guy jumped on him. You saw the bounty that was chasing him. That might give you an idea that there’s more than just what you’ve seen. There’s a lot more that we’re going to start unveiling down the line.

There’s definitely resource management. Yes, he does have an absurd amount of ammo here, but we made this a little easy, so we wouldn’t die all over the place in the demo. We’ll be tuning the difficulty settings in all kinds of ways. But resource management is a huge element of the game.

There is fuel management. The bike can also take damage. The bike plays a huge, huge role in the game. I can’t go into too much detail, but you can look forward to learning more about that.

http://wccftech.com/days-gone-dev-game-unlike-extreme-weather-comes-full-intensity/

Mislim da su jako male šanse da ova igra ne postane veliki hit. Sve mi zasad izgleda super i još ovo šta je renda stavio. Plus tlou im je uzor, ma nikako ne može biti loše. Samo me strah da će tek izaći 2018 al ko zna možda nas iznenade.

Mislim da su jako male šanse da ova igra ne postane veliki hit. Sve mi zasad izgleda super i još ovo šta je renda stavio. Plus tlou im je uzor, ma nikako ne može biti loše. Samo me strah da će tek izaći 2018 al ko zna možda nas iznenade.
Bolje da im last of us nije uzor...

Nisam ljubitelj tih zombi sigrica, ali ne znaci da igra ne bi mogla biti odlicna. U svakom slucaju pratiti ce se, a i rano je za nesta previse govoriti...

3 mjeseci kasnije

https://twitter.com/bendstudio/status/774037464382005251

Polako ali tiho je počelo, sad sve živo bude imalo oznaku ps4 pro. I kako se onda ne pitati na šta će to ličit na normalnom playstationu...

Polako ali tiho je počelo, sad sve živo bude imalo oznaku ps4 pro. I kako se onda ne pitati na šta će to ličit na normalnom playstationu...
A kaj ce se sad pravit da PRO ne postoji ?

Kolko vidim obicna PS4 verzija izgleda odlicno.

Nadam se da necu moras previse slusat plakanje ekipe jer se PRO reklamira

Ma desno totalno sranje, peasant verzija!

Cisto za info (ako je tocno) lijeva verzija je u 1080p modeu tj supersampling, to mozete ocekivat ako ne igrate na 4K TVu a desno je original PS4 i 1080p "obican"

Pa i nije neka tolika razlika na slici iznad...nadam se da ce sve ekskluzive izgledati odlično i na trenutnoj plejki...

Slika ce biti jako cista kad ces igrat na velikom ekranu. AA ce bit odlican.
Nista nece falit obicnoj PS4 verziji samo ce na pro kvaliteta slike biti ipak nesto bolja i super-stabilna.

Cisto za info (ako je tocno) lijeva verzija je u 1080p modeu tj supersampling, to mozete ocekivat ako ne igrate na 4K TVu a desno je original PS4 i 1080p "obican"
Jesi siguran, jer ako se ne varam ova slika je bila postana na Twitter od strane developera i kazano da je 4K rezolucije. Mislim da su iste slike došle i na gamersyde.

Ako je točna tvoja informacija onda epic! Bit će ipak dobrih pogodnosti i na 1080p ekranima! Kak god to je i za očekivat od first party studija (čije igre me ionako najviše interesiraju! )

7 mjeseci kasnije

procurio datum izlaska.. 22.8. ove godine  :

Figo Nemoj vjerovat tim pricama. Ako Days Gone izade 2018. bit ce dobro.

Figo Nemoj vjerovat tim pricama. Ako Days Gone izade 2018. bit ce dobro.
2018. izlazi The Last of Us part 2, sigurno ne želi imati takvog konkurenta slijedeće godine  :

Svejedno te gluposti kaj ducani leakaju nikad nisu tocne.
Bas bi nekome ŽNJ ducanu developer javio vise mjeseci unaprijed kad ce izdat igru...