Ja sam igrao te postcredits misije. Rijesio sam sve Nero tocke, ali nisam sve horde ja mislim. Nije trebalo rijesit sve za platinu, jelda?

Flip je u pravu, ja sam već bio riješio Nero checkpointe pa sam počeo ganjati horde po mapi.

Fenix Ne treba. Btw. sad sam skužio i da se izgleda ringovi iz challenge moda prenose u glavnu misiju. Nije da je teška igra, ali možda bih to rješavao ranije da sam znao za to.

Moj zajeb, pardon.

Sjećam se da je nešto trebalo nastavit rješavat, ja zabrijo da sve horde...

Jebajga...

Super, taman završio s igrom ali evo, danas mi skida patch 1.70 od 30,2 GB koji navodno popravlja hrpu propusta i priprema teren za PS5. Što se kaže? Hvala Sony.

Zero Ak si budeš kupio PS5 onda je to super zakrpa. Ja sam je sinoć skinuo nakon dolaska interneta jer A1 je bio u lockdownu neko vrijeme. Da sam znao da je to zakrpa za PS5 nebih ni skidao to ažuriranje. Pošto nemam dovoljno prostora na disku moral sam izbrisat jednu igru. Ne kužim čemu su to omogučili da se skida na PS4. Ne znam da li ta zakrpa DG poboljšava nešto na PS4?

Ima bug fixova sudeći po patch logu, ali vjerojatno je većina toga priprema za PS5 realno.

buz Ak je tak onda je to već pozitivni pomak, svako ažuriranje igre je dobrodošlo.

Tzereen Ja sigurno ne budem. Neću si nikad nabavit PS5. Za mene je PS4 zadnja Sonyjeva konzola koju posjedujem.

Tzereen Apsolutno! Samo moram prvo kupiti parcelu di će stati petica.

Jedna u nizu igara sa ps4 koje nisam igro, kao i se ostale koje daju na poklon pretplatinicima ps plus na izlasku ps5, superiska

10 dana kasnije
        • buz

•  
          •  
          •  
          •  
        • Uređivano

Završeno i platinirano usput s obzirom da se većina riješi u samoj igri, ostalo mi je još 2 sata igranja poslije završetka do platine. Igra je ugodno iznenađenje na kraju, uz i dalje dosta tehničkih problema, ali nisu bili gamebreaking. Veselim se nastavku, to bi se trebalo bolje izvoditi i nadam se da će biti u nekom malo većem gradu ovaj put. Ruralni Oregon je super setting za ovu igru, ali malo mi je falilo urbanijeg okoliša radi raznovrsnosti.

mjesec kasnije

Igram i ja nakon čitanja vaših pozitivnih komentara.

Zasad uživam u igri ali samo sam došao reći da mi je ova dinamična promjena vremena kad padne snijeg bolesna. Prvi put kad sam to vidio samo sam buljio u okoliš dobrih 5 minuta. Još mi na prvu ništa nije bilo jasno, gledam jesam ja toliko ćorav da nisam skužio da je snijeg vani... A onda mi je sinulo. Odlična stvar, pogotovo što mi se čini da je odmah i upravljanje motorom teže odnosno da proklizava lakše.

7 dana kasnije

Završio sam igru.

Neću ulaziti u neke prevelike analize osim što ću reći da sam poprilično uživao ovih 50-60h koliko mi je trebalo da prežem igru i osvojim platinu. Najveći minus ide drugom dijelu igre gdje te vozaju po fetch questovima i gdje mi nikako nisu sjeli dvoje likova, odnosno njihovi motivi. Također mala zamjerka ide na općeniti osjećaj istraživanja koji mi je nedostajao tokom igranja, prvenstveno zbog ovoga što je i buz naveo da nedostaju urbana područja a i tome što crafting supplies skupiš dovoljno tijekom praćenja neke glavne crte igranja da nemaš potrebu ići izvan puta kako bi istraživao okoliš. U drugom dijelu želim ponajviše malo veću razradu crafting i inventory sustava kako bi povećali gušt istraživanja npr. kroz uvođenje veće količine oružja, možda modova za oružje, odjeće/armora, dijelova za motor, itd... koje možeš naći istraživanjem. Osim toga, stvarno nemam neke zamjerke na igru, pa čak ni po pitanju bugova.

Dobro bi došao neki besplatni dlc. Nahajpo sam se na ovu igru ko pčela na med. Priželjkivao sam da to bude neki paralelni nastavak ili nadogradnja na TLOU (tada nije bilo puno potvrdnih informacija da se radi na nastavku TLOU) ali na kraju se ispostavilo da je to drugačija igra koja nema veze sa TLOU.

Bitno pitanje je gdje je nestao cover pic za ovaj to pic?

2 mjeseci kasnije

Nightyx Koliko sati otprilike traje main quest?

Predugo.