Četrnaest sati igre i sa main questom sam negdje na 35-40%...
Riješavam sporedne questove koji su u ovoj igri odlični; nemaju veze sa donošenjem tri šparoge i osam banana već su vezani uz osoblje, nastalu situaciju itd te doprinose razumijevanju priče i upoznavanju osoblja te uopće ne uništavaju "flow" glavne priče kao neke igre... Te questove uglavnom nalazimo slušajući audio zapise i čitajući razne mailove.
Ja sam tek nakon pet sati provedenih u igri došao do Psychotronics laboratorija gdje igra zbilja postaje mnogo bolja pošto dobivamo Psychoscope:

Igra ima odlične skilove, nadogradnje Psychoscopea i odjela koji pomažu u istraživanju i preživljavanju...
Super stvar je plug za Psychoscope pomoću kojeg prilikom spuštanja "vizira" možemo uočiti Mimicse pretvorene u objekte:

Napucavanje možda nije najbolje ikad, oružja nemaju Iron sights "mod", ali mogućnost kombiniranja oružja, GLOO guna i PSI mogućnosti daju brdo načina kako likvidirat lignje...
Samo ću reći da je hakiranje izvedeno bezveze... Baš ono, mogli su napravit nešto bolje, no pošto mi je za sada to jedini problem mogu preći preko toga...
Sa patchom je popravljen problem sa zvukom kao i sa opcijama ...
Bio sam čitao da u igri fali municije, da se forsira korištenje "ključa" i slične pizdarije no to jednostavno nije istina! Igram na hard i sa municijom sam na knap, ali mi ne fali; naravno falilo bi mi municije da ne recikliram pronađeni nepotrebni materijal i sam si ne napravim municiju za željeno oružje... No prije toga treba pronaći i planogram za željenu municiju, medkit, PSI injekciju i ostale objekte. Tako da mislim da oni kolji samo trče prateći glavnu priču za te neke stvari niti neznaju te zato kukaju kako je malo svega...