Znam da su nova oružja, oklopi i da u zadnjem (Dragonborn) je potpuno novi otok.
No nisam ništa još pokrenuo tako da ne znam previše.
Prvo pređi Dead Space pa onda razmišljaj o Skyrimu
Znam da su nova oružja, oklopi i da u zadnjem (Dragonborn) je potpuno novi otok.
No nisam ništa još pokrenuo tako da ne znam previše.
Prvo pređi Dead Space pa onda razmišljaj o Skyrimu
resident_evil Prvo pređi Dead Space
Uzeo na steamu cim si mi preporucio nisam jos stigao puno igrati, ali nadam se da budem narednih dana. Duga je zima.
Evo ja si treći put kupio skyrim, prvo na ps3, pa remaster na ps4, i jučer special edition na pc-u (8,5€ na cd-keys).
Puno ugodnije je igrati na pc-u. Nema onaj grozni lag (desna gljiva, kamera) ko na konzolama.
herc
A kakav ti je Dragonborn, ako si prešao?
Danas sam više manje samo rudario, radio nova oružja, kupio kuću, oženio se..Jbt koja igretina!
Sjećam se da sam uživao i na PS3 ali imao sam taj gorak okus u ustima zbog lošeg porta, i konzole su bile slabe za Skyrim.
Baš sam pogledao koliko sam igrao na plejci. "Samo" 55h dok sam Oblivion na PC i poslje PS3 sve skupa oko 120h. Vjerujem da ću sad na PS4 minimalno skupiti 50-70h.
Kako sam nahajpan na TES VI. Stvarno se nadam da će do 2023 izaći.
Dragonborn je priča za sebe, ono... Dobiješ čitav novi otok + gomilu NPC-eva i questova, a za iteme da i ne govorim. Samo, Dawnguard mi je više nekako prirastao srcu.
Što se tiče TES VI, nisam siguran za 2023. iako bih to jako volio. Još moraju i onaj Starfiled izbaciti. Sa Skyrimom su postavili ogromni standard. Nastavak ili nastavci nekih igara bi u pravilu trebali poboljšati sve naspram prethodnika. A što tu imamo?
okoliš u kojem možeš doživjeti proljeće, jesen ili zimu (ovo najviše)
da u kojem god smjeru gledaš, vidiš potencijali wallpaper
zamejvi... JE**NI ZMAJEVI!!!
hpretina side questova naspram kojih je glavni quest zanemariv i što svaki od njih zaslužuje DLC
Ne znam kako misle preko toga.
Realno, Dragonborn je dosta sadržajniji od Dawnguarda. Drugi DLC je negdje na razini Fallout 3 DLC-a (ali onog boljeg, tipa Point Lookout), dok je prvi više u stilu ekspanzije. Ali s obzirom da su oba dodatka ionako sastavni dio novog izdanja, naravno da je red sve to odigrati.
Za sad sam našao/riješio sam 4 Deadric questa. Okej su mi ali ništa sad da su me oborili s nogu. Davno predavno sam igrao Oblivion ali čini mi se da su tamo bili zanimljiviji. Frendu također.
Riješio sam sve misije za companione. Čak i nekoliko onih animal extraction kojih ima beskonačno.
Sad trenutno rijesavam misije za Dark brotherhood.
Predobar mi je cijeli taj svijet. Ljudi žive svoje živote, ima zanimljivih likova. Baš imaš filing ko da si tamo. Gradovi također svaki poseban na svoj način.
A tek kad na random naletiš na zmaja, predobar filing. I to pogotovo kad ga vidim u daljini bez da me napadne. Jednostavno neopisivo! Pogotova za mene jer su mi zmajevi najdraža mitska bića (btw imam i MTG comander deck xD).
35h i level 33.
resident_evil Ljudi žive svoje živote
Ovo ćeš teško dožijveti u stvarnom životu!
što se mene tiče skyrim je najbolja igra na svijetu, jako me podsjetio na film Gospodar prstenova i hobit, sve što trebam je skyrim)))
Počeo sam prelaziti Dawnguard ekspanziju. Odlučio sam stati na stranu Vampira. Jbg Serana je presudila riješio sam par misija ali sad ću morat uzeti pauzu jer krećem sa Demon's Souls remake.
Btw dogodio mi se bug. Došao sam do dvorca od Lord vampira prije 30ak sati bez da sam pokrenuo ekspanziju. Vidio sam da nikako ne mogu ući, i znao sam da sigurno moram pokrenuti neki quest.
I kad sam napokon pokrenuo Dawnguard. Dođem do dvorca sa Seranom i vrata dalje zatvorena.
I sad svaki put moram ulaziti sa wind shoutom + tanjur hahah (pogledao na yt). Još nisam dobio ključ od iza pa da barem od tamo mogu.
Inače kul mi izgleda kad se pretvorim u vampir beštiju te moći.
Last but not least. Imam 55h, identično koliko sam imao na PS3. Tako da sam sad i službeno Skyrim igrao više od 100h <3
UPDATE:
Izašao je 60 fps mod za PS5. Nije službeni update nego preko modova kao za Xbox Series.
Igra sada ide nativni 4K i 60 frejma.
Mogao bi i ja početi.
Možete staviti i grafičke modove, za poboljšanje grafike, više NPC-eva, realistični npc-evi, šume, ambijent...
Sve radi ok.
resident_evil Da mozes upijat duse zmajeva moras odradit onaj quest za Jarla, kad kao napada zmaj pa ti upijes dusu i onih 5 guardova uz tebe imaju pikachu face
@herc
kad mi netko kaze bow only nisam očekivao u skyrmu bow može biti kalašnjikov sa explozivnim projektilima
DA!! Odgovor je uvijek DA!! Ovo se igralo 2011., igralo se prije 5 godina, igralo se prošle godine, igrati će se ove i igrati će se svake godine!