TITANXIS U čast Jasminu Stavrosu, počivaj u miru! Uz "Umoran sam", Ovo mi je najbolja njegova pjesma. Jasmin Stavros -Kad se prijatelji rastaju (album: Prijatelji (1991))
TITANXIS Volim ovu pjesmu i kad god pijem Gloriju, pjevušim si je. Danas Bono (frontman U2) slavi svoj 63 ročkas, Gloria.
TITANXIS Još malo U2 ili po naški I TI (ET) 😆 Nakon Glorije, Sunday Bloody Sunday još pokoje ova mi je među top 5 njihovih starijih pjesama U2 -In God's Country (live verzija iz Francuske)
chono Nisam bas neki fan Linkin Parka, ali ono sto je Foggy rekao, slusaj glazbu i ono sto te pogodi… ova stvar me sabila… 20 godina je stara i sad su je izdali, tocno govori o onome sto je Chester prozivljavao. Nevjerojatno
TITANXIS Naslovna pjesma iz Pobješnjelog Maxa 3 Tina Turner -We Don't Need Another Hero (album: Mad Max Beyond Thunderdome: Original Motion Picture Soundtrack 1985)
zontra TITANXIS Ja ju jučer čuo na radiju. Bila mi je poznata, ali ju nisam sigurno čuo 5+ godina. Shazamao ju, dobio točno ime pjesme/izvođača i sad je na repeatu samo.