TITANXIS 4mal joj sad si me sjetio na njih, neko vrijeme su se emitirali na telki, mislim da je bio otv. kaj su ljepili selotejpe na glavu i izvodili svakakve gluposti, si možda gledao njihove emisije?
TITANXIS Jedna od meni najomiljenijih Massimovih pjesama. Massimo -Stranac u noći (istoimeni album 1987) Počivaj u miru stari!
TITANXIS Još malo Massima. Ovu stvar od Massima sam obožaval jer nisam je zbilja dugo nigdje ćuo i tek prije nekih par mjesci na radiju je čujem i to je to, prisjetio se. Odličan album. Massimo -Samo jedan dan (do Božića) (objavljen 1987)
TITANXIS Neki dan bio odličan dokumentarac o ABBA koji prati australsku turneju 1977. pa me prisjetio evo nekih stvari koje nisam dugo čuo malo se prisjetih i starih MC-ova na kojima su bili presnimljeni hitovi a jedan od njih je i ovaj: ABBA -I've Been Waiting For You (album: ABBA 1975)
chono Ovi Riječani ubijaju! Savrseno dijete Ensiferuma i Wintersuna. Kakav sound! Od kud su to izvukli?
TITANXIS Odličan remiks u elektro-pop disco-dance izdanju. ABBA -One Man, One Woman (album: The Album 1977)