4mal Za mene je ovo početak elektronike naravno experimentale, ali vijdet hrpu hippiea sa velikim ? iznad njihovih glava je vrh, oni to tada nisu kuzili tj.vecina ali ce zato djeca njihova itekako kuzit te prisvojit pogotovo u Njemčkoj/UK sredinom 80-ih , bili su punooooo ispred svog vremena, what a time capsule 😊🤩
TITANXIS Dva domišljata i maštovita drvenjaka i mjuza iz crtića su genijalni. Elektro-pop. Kao demo na starim sintićima.
TITANXIS Tzereen je, sve sam ih odgledao nadam se da jesam. crtić koji me mogao zdušno nasmijat do suza.
TITANXIS Odlična pjesma, ma od gospođe Kraljice mi je skoro pa sve odlično! Queen -Who Wants To Live Forever (album: A Kind of Magic 1986) Q: Tko želi biti recenzent? A: Nitko a Q: Tko želi živjeti zauvijek? A: manje više Svi.
TITANXIS Silente -Navečer se srca lome. Sinoć sam ih uživo slušal, uživo su super bend koji zvuče svijetski a ovo mi je najdraža njihova pjesma. Glavni ženski vokal, predivna ženska.
wooddiebone Raspada se NOFX. Nakon 40 godina karijere bez da su potpisali za bilo kakav major label i bez padanja u nekakve bezvezne faze kakve tak dugovječni bendovi gotovo univerzalno imaju… Baš mi je žao, odraso sam s njima.
TITANXIS Nadovezujem se na Tzeovu ljubavnu pjesmicu sa ovom svojom. Odličan mi zgb. bend Psihomodop -Ja volim samo sebe (a ja sam običavao nadopunjavat: "a sve ostale, ko vas jebe") (sa albuma Godina Zmaja 1988)