k U suviše uzbudljivoj završnici današnjeg dana sam snašao snagu za objavit ovu pismu. Nikako si ne bi moga oprostit da moram čekat sljedeću godinu. Takvo nešto bi me možda i ubilo.
Fico Bushwack_Joe Čim si spomenuo Joela, moram podijeliti meni njegovu najdražu pjesmu. Vienna je remekdjelo.
Bushwack_Joe Fico Od svih njegovih hitova, ovaj mi je nekako na vrhu sa, "shes always a woman" kao isto na top 3 njegove
TITANXIS Za laku noć! Jedna od meni dražih stvari Davida Bowiea Putting out fire. Naslovna pjesma iz odličnog filma Ljudi mačke (Cat people).
jeedah k ta je stvar sa nove radio stanice Kult fm (GTA: Online) koja je dosla sa Cayo Perico dlc-om. Imaju dobru mjuzu. Cesto znam cut i od New Ordera Age of Consent.
k jeedah U Rockstaru znaju. A znamo i mi. New Order je zvuk života. Ceremony & Dreams Never End najdraže.
TITANXIS Vjerojatno su svi sad na RE8 a ja po zaboravljenoj mjuzi prebirem. Još jedna odlična stvar iz 1977 od Dwight Twilley banda, Looking for the magic. Iz prašine ju je izvukao i horor film You are next iz 2011 u kojem ne nedostaje krvi i meseka.