CroZac_Drake Vidio sam da si lijepio 6lacka, sta kazes na zadnji album? IMO razocaranje lagano mi je bio, prvi album je bio bomba i stvari koje je izbacivao u meduvremenu isto odlicne, ali sam album mi je bio nekako bezveze. Tory Lanez isto razocaravajuc album, a Astroworld mi je solidan album ali iskreno ne kuzim sve te hvalospjeve.
Iskreno, 6lacka sam poceo slusat nedavno (osim nekih poznatijih stvari) tako da mi je ovako na tih 10ak slusanja album jako dobar. Prvi sam poslusao cak manje puta pa mi je i dalje njegov zvuk dosta svjež. Možda je i to razlog da mi se EALL toliko sviđa. Al da, ove stvari sto je izmedu izbacivao i singleovi na EALLu su nekako dosta ispoliranije stvari nego ostatak na albumu.
Laneza ne slusam, a za Astroworld mi je slična situacija ko i s 6lackom. Nisam slušao Travisa do Astroworlda (osim hitova klasika) pa kad sam vidio kako je dobro primljen i sto su mi frendovi prije pricali morao sam poslusat. Na prvih 5-6 slusanja isto nisam kuzio u cemu je stvar, ali kad me primio album... dovoljno je rec da mi je trenutno u top 3 albuma godine. Opet, moze bit da dosta veliku ulogu igra to da mi je to prvi njegov album. Poslje toga odmah prebacio na Rodeo, koji je i dalje u rotaciji.
...
Danas bi Kanye trebo izbacit Yandhija.