Slike koje navodno predstavljaju Xbox One Slim koji bi trebao biti najavljen na sutrašnjoj Microsoftovoj konferenciji su dostupne na internetu! Informacije i slike o novoj Microsoftovoj konzoli pojavile su se prvo na NeoGAFu.
Procurile slike i specifikacije Xboxa One Slim
Ne izgleda loše.
Super za 4K i HDR...također napajanje.
Jako mi se svida dizajn konzole no nije mi jasno sto je "novo" kod kontrolera. Izgleda identicno kao i ostali.
Izgleda sexy
Mogo bi možda uzet i ovo napokon, pa da zaigram neke ekskluzive.
Baš kako Fenix kaže, seksi... najljepša dosad od ovog gena.
Čak se vidim kako provodim duge noći s njom... iako nikad nisam posjedovao X konzolu.
Čak se vidim kako provodim duge noći s njom...: : : :
Nisam mislio da je potrebno pisat IMO.
Ma dobro...ali eto kažem da staviš anketu i da se gleda izgled isključivo mislim da bi ipak PS4 dobio većinu.
Pogotovo možda ona bijela verzija.
Barem izgleda lijepo
Nista posebno, meni PS4K ili Neo najiscekivanija stvar ove godine..nisam fanboy al eto..i da..svaka cast na forumu i recenzijama..provodio sam vrijeme na hcl-u al nisu van ni do koljena ;)
What? XOne Slim za 449?
A jbt...
Ovako je day1 trebao izgledati. 100x bolje.
Baš me zanima što će sony napraviti sa PS4 Slim kada predstave.
A special, limited edition launch edition of the Xbox One S will be available in early August with a 2TB hard drive for $399. Two standard versions will be available soon after: a 500GB edition for $299, and 1TB for $349."
http://www.theverge.com/2016/6/13/11911184/microsoft-xbox-one-s-announced-price-specs-e3-2016
2TB - $399 (August)
1TB - $349 (later)
500GB - $299 (later)
Bluetooth umjesto njihovih sugavih wireless dongle-a po 300 kuna, to se trazi!