Zero Prošlo je gotovo pet godina od izlaska Dark Soulsa. Po mnogima najbolji Dark Souls dobio je pohvalnu inicijativu na socijalnom i zabavnom servisu Reddit. Danas desetci tisuća igrača igraju Dark Souls, novisno o platformi. Jeste li među njima? Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
kharnthebetrayer Baš sam danas bacio pvp u darkroot forestu i cudio zakaj je pvp scena jos uvijel toliko jaka. Nonstop su mi invejdali i ja njih xD Predobro. Najbolji DS uvjerljivo.
densetsu I ja trenutno upalio igru na PS3, pa malo pokušavam invejdati ili biti invejdan ili pomoći drugima u nevolji.
Zero Prošle godine sam se osobno uvjerio da ljudi jednostavno odbijaju prestati igrati ovu igru. Doduše bilo je puno Japanaca (ja sam prešao na VDSL pa odmah imam i veću dostupnost), ali je svejedno aktivno i određena područja su uvijek bila ispunjena igračima. Mogu misliti kako je sad u Anor Londu, pogotovo pred fog doorom prije O&S.
CroZac_Drake I meni najdraža Souls igra, još je uvijek imam na disku, ali nažalost nikad nisam prešao DLC, a sad više nemam PS3 ni PC koji može runnat. U moru reizdanja za PS4, ovo bi bilo jedno pravo i isplativo.
Soul I meni najdraža Souls igra, još je uvijek imam na disku, ali nažalost nikad nisam prešao DLC, a sad više nemam PS3 ni PC koji može runnat. U moru reizdanja za PS4, ovo bi bilo jedno pravo i isplativo.Moraju biti glupi da ne izdanju DS1 i DeS remaster... cista zarada.