klinjo
Uh baš gadno izgleda, pa kak hodaš zaboga, jel te to boli? Imaš li kakvu terapiju na bazi kremica i sl?
Namaći noge u toploj vodi ak nemreš izdržat ali kod takvih sranja najgore i jest pranje.
Znaš i sam kad smo šprehali privat da sam ti spomenul nešto slično i ja imao 2019 g a da čitaju i drugi i da sam skoro dobio gangrenu na desnom stopalu. Boljelo i pritiskalo, užasno. Stopalo mi je bilo ljubičasto. Nisam se mogel ni prat. Hodat nikako a najlakše mi bilo kad mi je noga bila podignuta. Neko vrijeme nisam mogel spavat od bolova.
Sve je počelo herpesom na jednom prstu, odnosno ispod prsta između susjednog i to sam čohal i čohal i možda sam tim sam pogoršal stvar jer je prešlo na čitavo stopalo.
Moji zvali hitnu jer videli u kakvom mi stanju noga i uspaničarili se a ja mrtav hladan.
Ja tak uvijek kad je moje zdravlje u pitanju. imam ono: Kak došlo tak bu i prošlo i to još kod mene djeluje takav stav.
Ovi iz hitne su mi zamotali nogu i dali neku inekciju tu večer, valjda antibiotsku. Još sam popil 3 ili 4 tablete antibiotika i nisam više htel ih piti.
Imao sam posle svoje metode lijećenja. Prvenstveno opuštenost, mirovanje, bez stresa jer stres mi je to priredio i tad mi pao imunitet i organizam mi dao odgovor u obliku herpesa. Imao sam kremice od melema i malo pomalo mi to prolazilo. Rana se počela sušiti i kad se to sve posušilo a ispod te mrtve kože koja je bila danima natečena i ljubičasta, tjelo je odbacilo i stvarala se ispod nova. Gulilo se to i sam skidao kožu jer to mi je bil najsretniji trenutak jer sam znao da sranje prolazi i nema opasnosti. Bio sam ko gmaz kaj skida sezonsku kožu.
Dobio sam novo stopalo, jebate
.