Raziel Često je to slučaj i to je normalna situacija svih roditelja. Odrasli smo i imamo odrasle probleme. U mladosti nam nebi palo na pamet da cemo imati ovakve situacije.
A gle sve je stvar dogovora, ako se ti i zena slazete i spremni ste za novu dodatnu avanturu zasto ne. Ako ako je to samo hir djeteta nema smisla da se vi patite radi toga.
Medutim imaj na umu da imamo 30+ godina, mislim da bi daleko drukcija situacija bila da smo dobili prvo dijete u radnim dvadesetima.
Mi smo prvo sebi gradili karijeru i kucu kako bi mogli prvom djetetu pruziti sigurno utociste, a nekada ljudi to nisu tako gledali.
Meni je nezamislivo da imam dijete i da zivim u istom prostoru s roditeljima, a realno s 20 si još glup ko ona stvar…i niti neznas sto je zivot.
Po meni je odgoj najteza stvar u zivotu, i to stalno ponavljam, jer cesto nema idealnog smjera. Trudis se bit najbolji roditelj i omoguciti im sve, ali ipak treba imat granica.
Sta god odlucite budite ustrajni u tome, nemoj zaboraviti da ste ti i zena zajednistvo do kraja zivota, a dijete u vecini slucajeva osnuje svoju obitelj kroz neko vrijeme i koliko god to zvucalo brutalno niste vise toliko bitni.
@buz Vadi ga van 😁