Zadnjih 12-13 dana me periodički boljel trbuh. 2-3 sata frkanja i presavijanja, pa stane samo od sebe.
Otišo u subotu na hitnu na Bračak, malo me ispipali i poslali doma… kao, nemaju me razloga zadržat.
U utorak navečer opet bol, ali 17x jače. Nekak sam se došlepal do Svetog Duha (tu vožnju više nikad ne želim ponoviti), zaprimili su me iste sekunde čim su vidli situaciju, bez obzira na punu čekaonicu.
Bio cijelu noć tamo na infuziji i injekcijama protiv bolova, pomoglo je dosta (hvala onom dežurnom doktoru i zgodnoj sestri 😁😄) pa me oko 13h poslali nazad na Bračak 😄. Tamo mi ponovili pretrage i utvrđeno da se najvjerojatnije radi o žučnim kamencima.
Otvoreno bolovanje, izležavam se jer i dalje boli / osjećam pritisak, al vjerojatno zato jer je to područje brutalno iziritirano od onih bolova u utorak, ali je ipak neusporedivo lakše nego je bilo.
Trebam bit na dijeti što mi i neće teško past s obzirom na zdravije hranjenje unazad godinu dana. Ustvari, rekli mi i da je moguće da se ovo dogodilo zbog mog mršavljenja (40kg u godinu dana) jer se želudac smanjil pa se možda napravili kamenci. Ili su već postojali, pa sad imaju manje prostora. Who knows…
Anyway, ovo ustvari pišem jet sam u utorak navečer bio na 999 danu klikanja raketice. I u srijedu zbog svog tog sranja nisam niti pomišljal na mobitel, mailove, poruke il FFA. I nisam ju kliknul i zresetiralo me na nulu. Pa jebem ti mater… 😆😆😆😁😡😡