• Offtopic
  • Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada

oxi foggy ti je vise tip za jednu noc a ja za duze staze.

oxi Ja pisem da izraz "stvari" treba zakopat 10m ispod zemlje. Ne znam sta si ti tu shvatila. Da si zeljna paznje ne moras isticat, pa zena si 😃

@solidmerlin Na jednu noc al na dugo 😃

Jako rijetko čujem riječ menga. Sve žene koje znam a samo na poslu ih ima preko 30 kada pričaju o tome kažu da imaju "stvari".

Ne vidim problem. Koga briga.

StarFox_N doslovno je tako i na području Kvarnera. Prvi put čujem za riječ menga. Uznemirili se purgeri čim se nešto kosi s njihovim riječima. Meni je uvijek bilo drago čuti razne inačice iste riječi, pogotovo sad kad živim u Splitu. Smiješno mi je mišljenje da neku riječ treba zakopati jer ju ne koristiš u svakodnevnom govoru.

sandidam Nisam purger, a prvi put sam taj izraz cuo od kolege iz Splita 🙂 Kaze cura mu ima stvari, super reko, jesu dobre stvari il kakve 😃 Potpuno nebitno naravno, 0% bitno, ali eto meni takva rijec nema apsolutno nikakvog smisla pa karikiram. Zvucis kao da te netko uvrijedio. Imas li stvari?

S druge strane trliš je najbolja riječ ikad.

Bože mili, koja rasprava 😃.

Menga, menzes, mjesečnica, oni dani… kakve veze ima. U jednu ruku je žalosno da se žene moraju skrivati i bit fine i govorit da imaju stvari, dok mi prdimo i podrigujemo se ko stoka di god stignemo.

Menga ili stvari i dalje daleko bolje od “megić”

Ili kad smo igrali BF3 sa purgerima, pa ti vice u headset “ide tenkić sa zapada”

oxi Dobro si me nasmijala…zbilja peh 😃

Savjet…skini app za mob…menstrualni kalendar, nemoj to pisat preko googla 😃

doctorfreak Savjet…skini app za mob…menstrualni kalendar, nemoj to pisat preko googla

Znaš što je. U nazad 7 godina imam samsunge, i onda kad kupim novi samo ih prislonim blizu i sve mi se prebaci na novi, uključujuć kalendar. Ali mislim da ću morat počet ili pisat i tekicu ili nešto drugo a ne da ljudi dobivaju notifikacije (i dalje neznam kako i zašto se dogodilo) jer je malo neugodno, pogotovo kad mi šef piše da su došle stvari u ponedjeljak i da je krivo zapisana dostava, pa onda moje pojašnjenje da je zapravo riječ o mojim stvarima a ne o dostavi lijekova i da neznam kako se pojavilo to na kalendaru.

oxi sad mi izbacilo na instagramu pa se sjetih ove rasprave ovdje Ha-Ha-Ha

oxi kad mi šef piše da su došle stvari u ponedjeljak

Giphy - Anchorman GIF

Ja pratim za ženu te cikluse na svom Galaxy satu. Oni su to baš fino kreirali, a ona ne voli da nosi te satove. Upiše sebi datum, i tako pratimo već skoro 3 godine.

Skoro brat uzeo sat od mene onako da vidi, i kako je skrolao kroz Tiles kaže mi "Ee evo pokazuje ti da ćeš dobit menzes za 5 dana."

Zajebava me i dalje kad me vidi..

Raziel dobro je prašiš kad joj pratis kad je menstruacija…bit ce zena odmori tih 7 dana od manijaka…taman nadođe kad otkuca sat da je spremna 😃

Bit ce meni zeni susjed prati na satu...ja sat ne volim nosit 😃