Icek Kakva je poveznica između hevi metala i mog mjehura Slušam Judas Priest i album Jugulator na poslu i svakih 15 minuta trčim pišat Nit' sam bolestan ni ništa, normalan skroz. Čim sam si upalio YT da ne zaspim, odmah mjehur proradio
[deleted] Updatr na wa pobrisao sve razgovore.Ali doslovno sve.A opcija recover messages ne radi..Jooooooj oca im jebem
Solid_Snake Imao sam i ja na faksu takve, samo sam ih se riješio (zasad) :-P. Ovo je prokleti njemački.Sutra test imam, a ja čitam forum. Podsjeća me zapravo na dane fakulteta
Shooter Imam i ja dva velika sljedeći tjedan, a danas pola dana spava, drugu polovicu se doslovno dosađujem na komp. Ali kad imaš učit onda je je i gledat boju kako se suši zanimljivo. Jbg nisi pravi student ako to ne radiš. :
Solid_Snake Sutra test imam, a ja čitam forum.Sounds like my everyday routine Ich drücke dir die Daumen!Danke, aber mit meinem Wissen wird es viel mehr als ein Daumen zu nehmen. Imam i ja dva velika sljedeći tjedan, a danas pola dana spava, drugu polovicu se doslovno dosađujem na komp. Ali kad imaš učit onda je je i gledat boju kako se suši zanimljivo. Jbg nisi pravi student ako to ne radiš. :Kakva je to knjiga sa slikama ?Palčić ?Zamalo.
zontra Ja sam cak i ucio solidno nekih 2,3 tjedna prije kolokvija, ali par dana prije svakog kolokvija sam rekao fuck this shit i jedva nesto ponovio. Sad kad su zavrsili kolokviji prva misao mi je bila da nema ucenja jako dugo, predugo.
Shooter ZoNTrA Predugo? Jednostavno nemoguće.Flipper Nije loša ideja, nek i mene neko bana.Ma ne bi vridilo zapravo, samo bi naša nešto drugo ili stalka izlogiran.