Icek Susjeda mi u 8 ujutro počela retardirano vrištati i onda navila Merlina do daske, ravno meni ispod prozora spavaće. Naravno da me je probudila. Ok, neka joj. Sad cijelo susjedstvo uživa u milozvučnim melodijama Slipknota *) Divotica je kad imaš jebeno jake zvučnike pa možeš susjedstvu priuštiti takav užitak.
ikral Ja bi joj Riblju Čorbu navinuo, to ovi narodnjaci ne vole. Rokenrol za kućni savet, poslušaj pjesmu na YT.
Icek Ma današnja mularija sva ta cajkaroška sranja guta, ništa im ne možeš zgaditi od narodnjaka. Ali zato trash metal...e to je već drugi par rukava. Eventualno j-pop ili k-pop, čisto da se zbljuj od muke.
Indalecio Trebao sam se sam danas vratiti u Zagreb i biti sam jedno 5 dana. Taman krecem na novom radnom mjestu sutra, fino bi lagano sam gustao nakon 5 godina u Zagrebu i zena danas iskrenu nogu i sad se svi vracamo za Zagreb jer je ona placipizda i cvilidreta. O jebem ti isusa.
Indalecio A i to kaj velis. Ne trpi bol i na rubu je suza jer je boli a ja na rubu suza jer sam dream week spusio.
Icek Kod mene je obrnuta situacija. Živimo u Rijeci i dobila je sad posao za stalno u Novom Vinodolskom. Sad se vratila kod staraca (koji su u Novom) dok ne položi vozački pa da autom putuje na posao iz Rijeke, jer autobusom putovat bi značilo dizanje u 4 ujutro što nema smisla. Preko tjedna sam na miru i čilam, a preko vikenda je divotica koliko si falimo <3 Jedino si moram kuhat kad pojedem svo smrznuto što skuha preko vikenda ,)
fensisuperstar Indalecio zar ti je dream week važniji od žene?:-/ja sam 12 godina sa svojom u vezi i bez nje ne bih išao nigdje da ne moram.
Indalecio Ma malo sam bio revoltiran jer me svaki put nes sprijeci. Ispuho sam se sad na autocesti, mlatnuo kebap, popio pivu, stavii skidat igru i ok je.S druge strane malo je drugacije kad dijete dode. Nemas vremena za sebe ili barem mi nemamo. Nemamo neku potporu po pitanju da ti neko oce uzet dijete i da bar 24h ga ne vidis. Frendovima bude i po 3 dana, jbg to znaci gro. Ovako smo nekad vise nekad manje ludi
fensisuperstar Ok, ne znam kako je to (uskoro ću znati) ali mislim da meni to neće bit problem pošto ja ne volim bit sam općenito nikad. Meni da dijete skače po glavi 24 7 ja sam sretan samo tako. Mislim ja ću jbt stavit malog u nosiljku na prsa da spava i rokati ekipu u Dark Soulsu. Ovako i onako ne spavam noću xDDD
svemirskodete Nakon par godina prijeko je potreban odmor, par dana kod bake i djeda su bogom dani za vlastito psihicko zdravlje i stabilnost veze
Icek Danas na "ugodnih" 35° sam na korak pred kolabiranjem. Premještam se stolica-kauč-krevet cijeli dan. Smrdim ko kuga, iako se tuširam, znoj iz mene cijedi te sam brijem I dehidrirao iako sam popio toliko vode da sam se napuhao cijeli I zlo mi je.Jesam li spomenuto da mrzim ljeto iz dna svoje crne duše?
prayer Danas na "ugodnih" 35° sam na korak pred kolabiranjem. Premještam se stolica-kauč-krevet cijeli dan. Smrdim ko kuga, iako se tuširam, znoj iz mene cijedi te sam brijem I dehidrirao iako sam popio toliko vode da sam se napuhao cijeli I zlo mi je.Jesam li spomenuto da mrzim ljeto iz dna svoje crne duše? Sad zamisli kako je meni bilo na brodu svakiydan u strojarnici 42°c ;)
ikral Kod mene u tvornici remont, em sam zamazan k'o djubre, em je vruce,em moram radit fizikaliju. Jos ovaj tjedan pa pomalo iduce 2 g.
ikral ikral remont motora? Ma svega, pumpi, posuda, transportnih sistema, you name it. Srećom je svako drugo ljeto, prije je bilo svake zime, e to je tek veselje, kad si vani cijeli dan na -10.
Indalecio Ja sam cijeli dan u klimi na poslu. Dodem doma pa sam u klimi. Kad prolazi stari tramvaj ne idem u njega vec idem u nove tramvaje.Jedini problem je hod izmedu toga svega.
yakuza_stinger Ja imam klimu na jobu al ju ne palim. Čim iziđem van znam da ću se orosit. Zapravo mi ne smeta ovo vrijeme. Znam da je ljeto i znam da tako mora bit. Na zdravlje mi ne utječe tako da je okej.Čak malo i workoutam na suncu
Indalecio E vidis, nabrijavam se workout i volio bi vani. Nisam tak los da si nemrem skinut majicu i posuncat se dok trcim recimo. Vise bi volio vjezbe radit, recimo onaj streetworkout al u ovoj usranoj dubravi nema nis.Em se posuncas em se utegnes i budes si do jaja di ces boljeA da ne pricam kolko sam bolje podnosio vrucine kad sam se necim bavio :)