Ja sam pao jednom vožnju na motoru, ostalo prošao iz prve (znakovi i PP, jel). Za pad nisam bio iznerviran jer sam se nabrijao na vožnju, oduzeo sam jednom autu prednost na raskrižju sa semaforom (ali realno bio je daleko od mene, i kontrola me zapravo nije stigla slijediti lol) i mislim da su mi još spočitavali rizično pretjecanje traktora (valjda prema njima nisam imao poptunu preglednost), makar se više ne sjećam svih detalja. Ja sam još polagao davnih dana (prije nekih petnaestak godina, čim sam imao priliku) po starom zakonu, kada su cijene bile kikiriki, pa pad i nije bio tako strašan. Za motor je zapravo bilo "najzajebanije" proći poligon s čunjevima (cik-cak slalom, osmice u krugu, brza vožnja i kočenje prije crte), jer tu uz tremu možeš lako srušiti čunj, jel.
Godinu dana kasnije polagao i za auto (samo vožnju sam trebao, ostalo se priznaje) i to prošao bez problema. Meni je to bio baš odušak od svega jer sam polagao u periodu nakon završavanja 2 i 3 godine srednje. Kad sam poslije toga mogao sam voziti do škole na motoru ili u autu umjesto u jebenom busu, nije bilo veće uživancije.
Anyway, sretno idući put i samo hrabro.