Ovo sa jebenim emailovima nije normalno. Nabijem i Google i Microsoft iCloud!
Prije par mjeseci sam dobio od Apple mail da će biti neka two step verifikacija ili koji k uvedena. Kako više nemam nijedan uređaj od jabuke nisam to mogao uraditi i gle čuda sada mi već neko vrijeme ne stizu mejlovi.
Reko ko jebe Apple i njihov iCloud.
Moj frend kupio novi Android i sada treba prijaviti Google račun i naravno skuzi da se prijavljujes sa drugog uređaja i traži te email I lozinku. E sad specijalac je zabb lozinku i ja pošaljem da meni na mejl pošalju trenutni kod ili šta već. Oni meni pošalju da je to njima sumnjivo i ništa od toga. Kao za 24 sata neke fore, pizde materine, a da bi stvar bila gora ne možeš ni doći do ničega na mobu. Jednostavno ga ne možeš koristiti dok ta sranja ne upišes. Pa reko jel moguće. Ajd nije moj mob, ali sam se svejedno usekirao I morao odustati. Jebem ti i Google i Gmail.
Da bi Microsoft bio najveće govno od svih sa svojom Outlook servisom, upravo sam se dns osvjedočio. Dakle treba mi moj Outlook acc. Nisam ga dugo koristio. Možda jedno godinu ipo do dvije dana. Dakle nisam toliko blesav kao neki pa si uvijek negdje zapisem ime i lozinku. Nadjem ja to, idem se kao čovjek ulogirati. Kad ono Kurac! Uočili smo da se prijavljujete sa drugog uređaja i trebamo potvrdu preko mobitela. Reko jel moguće. Pa tko bi zapamtio moju lozinku i drkao po mom mejlu da je ovo potrebno. Naravno taj broj hrvatski više nemam I ne mogu mi debili poslati kod. Probam ona neka pitanja. Kad ono sjećate li se kome ste zadnje pisali mejl i koji je naslov bio ili o čemu se radilo. Pa JEL MOGUCEEEEEEE. Ništa, izostavim ja to, prije toga ispunio neka sranja. Stiže mejl. Nije nam dovoljno informacija, raspitajte se sa ljudima sa kojima ste se čuli preko mejla, o čemu se radi i takve gluposti. I kao pokušajte za 24 sata ponovo, a možda i manje.
NE! JEBENO ODUSTAJEM OD OVIH SRANJA. ŽELIM IM DA POKREPAVAJU U SVIM MOGUĆIM MUKAMA. Čovjek ne može svoj mutavi mejl koristiti. Kakve su to gluposti Isusa ti boga. Ajd da nisma znao lozinku pa ajd. Ali kako je moguće.
Jebi se Apple, jebi se Google, ti Microsoft se jebi na najjace!