Cuj, ne zelim pametovati, ali zar nije pravilo #1 da kupujes tehniku za koju imaš osiguran servis? Bilo da je to frizider, pecnica, bojler ili konzola. Nesto sto kosta 3-4 tisuce kuna, a nema osiguran servis ne treba niti razmatrati za kupnju.
Pretpostavljam da konzolu nisi kupio u nas. Znači, najbolja opcija ti je da je odneses tamo gdje si je i kupio i reklamiras, a oni ce onda nju poslati u ovlasteni servis.
jbg, u pravu si, ali jednostavno mi je cijena bila predobra(330€ sa sunset overdriveom) i mislio sam si "ko ga sljivi" ionako idem u njemacku barem 4 puta godisnje, pa mi to i nije toliki problem, no da konzola uopce nece raditi prvi dan po povratku nisam ni u najgorem slucaju mislio. naravno, sad ne mogu ponovno prevaliti put od 1000km samo da vratim konzolu.
infomark cu nazvati iako toj opciji ne dajem vise od 1%.
Xone si uzeo u Mediaworldu? Mailaj im da ti je vrisnuo i gdje im možeš poslat. Ako su u istom gradu kao i ti, koliko sam mogao shvatiti, odnesi im i pitaj what next.
nazalost sam ga uzeo u saturnu. no posto su oni iz iste grupacije kao i mediaworld(media-saturn holding) mozda bi ga i mogao odnijeti kod njih u trst.