Imam konzultacije sa profom za seminarski, idem vec cetvrti put s radom i ocekujem da mi samo upise ocjenu i rijesi me se, i tako odem u njen kabinet, utorak 10-12, tako je zadnjih godinu dana. Polumrtav se probudim, dodem na faks, kucam nema nikoga, odem na web stranicu, pise da su konzultacije ipak 14-16.
Bijesan jer sam mogao spavati odem doma, nastojim ugurati ucenje, odem drugi put na faks, sada je ima ali kaze da treba tehnicki jos to malo doraditi, da ce biti izvrstan ali da ona hoce da jos to malo sredim (radi se o jebenom seminarskom od 2 boda, ona tretira kao da je diplomski). Nista, nasmijesim se i kaze ok nema problema, vidimo se za par dana. Na putu kuci su mi 3 auta oduzela prednost.
Dodem kuci, sutra mi je u 8 ujutro ispit i sada je lagano vec guzva sa vremenom jer sam par sati iza sa ponavljanjem, kad zove frend, jesi vidio da su stavili upis ocjene (drugi predmet) isto sutra u 8 sati. Gledamo kada su konzultacije, danas 16-18, idem treci put na faks. Naravno, Vukovarska je zakrcena do ibera, i treba nam 40 min da dodemo do faksa (obicno treba 15ak min). Dodemo ispred kabineta, 10ero ljudi u istoj situaciji kao i mi, cekaju upis ocjene, i racunam si brzo ce to proci, za 5 min idemo natrag.
Bilo je k za 5 min gotovo, profa je donijela odluku da je pravo vrijeme za pricu sa studentima, tako da je student koji je usao samo na upis ocjene prosjecno proveo 5-6 minuta u prici sa njom, i napokon s frendom dolazim na red, nakon 50 min stajanja ispred kabineta. Ponovno smijesak na izlasku iz kabineta, hvala lijepa. Na putu prema kuci je Isus u Mazdi Miati odlucio voziti rally te je tako vozio slalom medu autima kakav vidate na you tubeu sa ludim Rusima, i promasio moj auto za punih 20 centimetara.
Kuci sam dosao sa 3 sata minusa koje sam trebao potrositi na ponavljanje, glava me pocela boliti, dovrsavam sadrzaj za diplomski i molim se bogu da ce me potrefiti sutra pitanja. I jos slag na sve to, nakon 4 kruga testiranja za moj dream job, zbog kojeg sam i upisao ovaj smjer diplomskoga, je zapeo, i kako stvari stoje nece biti nista od toga.