Kao zaposlenik na neodređeno vrijeme u firmi u kojoj nikad nista nisam zabrljao ili ostetio tu firmu,dobijem otkaz.Doslovno me potjeraju bez objasnjenja.Pravi razlog je zapravo moj konflikt sa jednim likom koji mi je pokusao smjestit da sam ga fizicki napao.Neznam koju ulogu on ima kod "gazde" i zasto je zasticen ko licki medvjed ali svi znaju da je to razlog ali mi nije jasno zasto mi to ne priznaju.Jedan direktor kaze "nisi se uklopio i nije te ekipa prihvatila",znaci besramno prebacivanje loptice na ljude sa kojima radim i koje sam istog trenutka okupio i prenesao im to.Ljudi su se zgrozili.Drugi direktor kaze "a to je odluka firme i svih zajedno bla,bla,bla..cesto si odsutan..U godinu dana bio sam 2 puta na bolovanju..Jednom sa operirao krajnike i sad pred par dana me viroza satrala,povracanje i temperatura,nije me bilo 2 dana.
Ok,pustio sam ih na miru sa smjeskom i reko im kad usklade price i pripreme se nek onda kazu.Međutim,ono sta me nazivciralo,nakon opcenito odvratnog odnosa prema svim radnicima,ne samo prema meni usudili su mi danas predocit papire u kojima pise "sporazumni raskid ugovora" NAKON SVEGA! Dali mi otkaz i onda mi tajnica gurne da potpisem sporazumni raskid.Naravno nisam potpisao i cekao sam tamo dok nisu prepravili.Sad cu jos cekat da mi isplate moj posteno zarađeni novac u lipu.Bude li lipa falila,idem sa odvjetnikom i inspekcijom tamo a ako im inspekcija dode moze zatvorit firmu.
Oprostio sam im kada su mi za Bozic besramno ukrali 6 prekovremenih radnih subota.Cifra preko 1000kn koju sam posteno zaradio klecuci na koljenima na -10°.Sada im necu lipu oprostit..