barem nije nedjeljom jer iza nedjelje je mrski radni ponedjeljak
U svojih 10 godina rada nikad (ako izuzmem godišnji) nisam imao slobodan kompletni vikend.
Ja nedjelju uopće ne percipiram kao neradni dan kad bi ljudi trebali bit doma sa svojom obitelji. Meni je to dan kao i svaki drugi.
Samim time mi ni ponedjeljak nije neki bauk kao vama koji ga doživljavate kao ne znam što :)
Sve što uključuje odlazak iz kuće nakon posla mi je kao obaveza, a ne zadovoljstvo. Moram prestat tak to percipirat jer ću izludit.
Upravo to, prestat tak razmišljat...kakva obveza? Sorry, meni to zvuči ko glupost :) i djeluje mi kao da dosad uopće nisi nešto radil ili imal neki odgovoran posao, što je, kolko znam, miljama daleko od istine.
Meni je žao kad dođem strgan sa posla pa se onda zavalim u krevet i nenamjerno zaspim te prespavam cijelu večer...takve dane smatram nepotrebno izgubljenima.
Ostalo se sve da rasporedit...nisam pobornik toga da živim po načelima drugih, ali ona stara Gandalfova "All we have to decide is what to do with the time that is given us.” je stvarno jedna od rijetkih smjerica koja se urezala u mene i po kojoj pokušavam živjet.
Tek si počel sa ovim...polako, naviknut ćeš se.
Ako ne uspiješ, i ako ćeš sljedećih mjeseci i dalje nevoljko odlazit na posao, radije ga promjeni. ;)