Ima li tko iskustva s game.co.uk?Bio sam prednarucio Destiny jos u 4. mj. kako bi dobio kod za alphu. Zab sam otkazati i prosli petak su mi naplatili igru, skoro 500kn je ispalo. Uspio sam otkazat narudzbu i igra mi nije poslana. U ovih 6 dana sam i 2 puta mail poslao u vezi refunda, a odgovora jos nema lol...wtf??Mozda ti pomogne moje iskustvo iz 2011., ako zbog nicega, onda zbog telefonskih brojeva ;)Chaky...Ali opisat cu ti sto se meni dogodilo pred 2 tjedna.Nakon sto sam upisao krivu lozinku nekoliko puta zakljucali su mi racun.Nije se moglo otkljucati s obicnim forgotten password, nego si moraokontaktirati njihov support.Sto sam ucinio preko web forme koja se pojavila kad su mi rekli da jezakljucan acc.Pricekao 2 dana, nema odgovora.Poslao novu poruku preko web forme.Pricekao 2 dana, nema odgovora.Onda sam odlucio poslati mail na customerservices@game.co.ukDobio automatsku potvrdu da je primljen mail i da im dam osobne podatke imalu natuknicu da sam mogao poslati upit i preko web forme >:(Odgovorio sam na tu poruku opet na customerservices@game.co.uk s osobnimpodacima.Pricekao 2 dana, nema odgovora.Onda sam 28.10. odlucio da cu ih nazvati telefonom.Naravno preko onog broja sa stranicame se mozes slikati, jer nije htjelouspostaviti vezu.Srecom, sjetio sam se da je bio neki tel broj na forumu (mozda i u ovojtemi).Uspio sam ga naci 0044 1256 784 000.Javio mi se lik, objasni sam mu situaciju.Nakon 15 minuta slovkanja mog imena i prezimena, otkljucan mi je racun.Promijenio sam password i obavio narudzbu.I onda iznenadenje drugi dan u subotu u 15h.Javlja mi se lik na moj mail poslan pred 3 dana i kaze da su mi resetiralipassword Ispricava se na cekanju odgovora i da se racun blokira nakon unosa krivelozinke 3 puta.Te da su mi resetirali password, ali da mi ne moze otkljucati racun dok ihne nazovem i ne odgovorim na par sigurnosnih pitanja, a naveo je ovaj broju emailu.0044 871 200 1221 (Mon-Sat 09-18 and Sun 10-16)Tu mi je tlak skocio na 1000. >:(Odgovorio sam mu s objasnjenjem cijele torture koju sam prosao s par pomnosmjestenih psovki koje su bile upuceno generalno, a ne direktno.Da se osjeti da sam ljut i ne bojim se to iskazati. 8)Opet sam stavio osobne podatke i naveo sam podatke zadnje narudbe i rekaosam mu da ne mislim opet zvat Englesku, te da bi ovaj i prosli mailovitrebali biti dovoljan dokaz da sam vlasnik racuna, a i adresa s koje samslao mailove je ista koja je vezana za racuna.Naravno otkljucali su mi racun i poslali password reset....Ali evo storiju od jucer iz poste.Trebao poslati jucer paket i zaletim se poslije posla oko 16h.Kad guzva za popizditi, ljudi stoje van poslovnice.Ne mogu cekati, moram po malog u vrtic, budem poslao kasnije.Dodem ponovno oko 17h, uredno stanem u red.Red nesto manji nego u 16h, ali i dalje na ulaznim vratima.Jedan red je za sve, ali su dva saltera, pa kako se oslobodi.To je novost od zadnjih par mjeseci, prije je jedan salter bio za pakete/pisma i sl. a drugi za placanje i bankovne stvari.Zajebavam se s nekom zenskom oko toga kao je sad sve jedan red. Te me uvjerava, da na lijevom necu moci poslati paket.I skoro se okladimo u rundu da cu moci. Vodimo dalje zajebanciju, ekipa oko nas slusa i svi se salimo na tu temu.Kad evo lika srednjih godina, suncane naocale na ocima i ni pet, ni sest, pokraj svih nas koji stojimo u redu (sad je narastao opet izvan poslovnice), hop u lijevi red na 2.mjesto.I sad svi zamuknu, ne vjeruju, ali sute!Mislim si wtf.I prozovem ga na glas:"Gospodine ubacili ste se preko reda. Jedan red je za sve."On se pravi gluh.Ponovim sad malo glasnije.I on se okrene bahato, gdje to pise i sl.Te sam mu rekao, lijepo pise na staklu, gdje svi mogu vidjeti. A njemu je valjda doslo malo svjetla kroz sajbe, pa je vidio, da mu se obraca "mladac" s zaraslom prosjedom bradom, zive vage 95kg i namrgodenog lica.I nakon toga je ljutito ustvrdio: "Pa vi onda lijepo cekajte!"Pa nego sta cu nego cekati, nece mi golub pismonosa odnijeti paket.I to obicno tako biva, jedan pojedinac radi budale od normalnih ljudi koji se pridrzavaju reda.A zasmetalo me sto sam ja morao dici glas, a bilo je tamo i starije i "jace" ekipe od mene.Ali bilo mi je lakse sto sam uspio istjerati bar malo pravde.