no-name Nakon 4 sata mogu reci da je WD2 ovogeneracijski AC2, tolko je sve poboljsano i nabrijano naspram prvog dijela da je to nevjerojatno, tona stvari za radit, hrpa side misija i svaka je razlicita i ima neku pricu, utrke, ma ima svega, grafa je prekrasna, svi ovi klipovi po netu nisu ni blizu pravom izgledu igre u pokretu, grad je ziv, boje su prekrasne, ljudi komuniciraju, predobro sve izgleda, za sad sam prezadovoljan.Jos da procitam od nekog slicne utiske i vjerovatno ga uzimam . Htjeo sam ga preorderovati ali kada sam vidio ono o fps-u, reko sacek cu radje. Plus jos ovo da radi losije na Pro-u .
no-name Sony banao gamera jer je objavio sliku seksi gacica iz Watch Dogs 2 :Sony želi da se svi igrači ponašaju pristojno, te s poštovanjem prema drugim igračima.http://adria.ign.com/watch-dogs-2/10242/news/sony-banao-gamera-jer-je-objavio-sliku-seksi-gacica-iz-watch
viper89 Znas da imamo vlastiti portal na kojem je objavljena ista vijest kako ti se samo da citat taj soulless ign adria Nisu gacice nego nesto drugo
no-name Nisisam uopce primijetio da je postavljeno na portalu, bio sam otsutan na satu u to vrijeme izgleda
Cole Nakon 4 sata mogu reci da je WD2 ovogeneracijski AC2, tolko je sve poboljsano i nabrijano naspram prvog dijela da je to nevjerojatno, tona stvari za radit, hrpa side misija i svaka je razlicita i ima neku pricu, utrke, ma ima svega, grafa je prekrasna, svi ovi klipovi po netu nisu ni blizu pravom izgledu igre u pokretu, grad je ziv, boje su prekrasne, ljudi komuniciraju, predobro sve izgleda, za sad sam prezadovoljan.Savršeni dojmovi. Vratio si mi zanimanje i nadu za igrom...
Flipper Hebo vas, pa iz aviona se vidilo da ce igra biti super zabavna. Previse predrasuda prema Ubisoftu. Poslano s mobilnog telefona S7
ludi_milesio21 Hebo vas, pa iz aviona se vidilo da ce igra biti super zabavna. Previse predrasuda prema Ubisoftu. Poslano s mobilnog telefona S7da, ljudi bas nemaju razloga za predrasude...
wolf Nemogu opisat kolko mi je drago da su ovako pozitivne prve reakcije na igru. Jedno vrime je bila na preorderu steta sta san maka.
no-name A i ocjene su mu za sada ok, na metacriticu - metascore trenutno 84http://www.metacritic.com/game/playstation-4/watch-dogs-2?ref=hp
Nexus Nemogu opisat kolko mi je drago da su ovako pozitivne prve reakcije na igru. Jedno vrime je bila na preorderu steta sta san maka.Nece uteci...nema potrebe za pre orderom igara.
wolf Ma bacin na preorder nešto šta znan da ću kupit kakve god ocjene dobilo i da ne mogu čekat padanje cijena tipa FFXV i nešto tako, ovo je ispalo sa te liste, al će se kupit kroz naredni tjedan sigurno
renda Znaci najjaca stvar u igri- sve puno neprijatelja, odaberes jednog, oznacis ga ko snitcha i das dojavu suparnickoj bandi, sluske u uhu, odaberes pjesmu i gledas kak se kaos siri, a da nisi ni prst pomaknul neprocjenjivo!
19marksman89 http://www.youtube.com/watch?v=JkT_fQTofOUna 1 pokazuju dynamic headlights shadows! PS4 i Xbone kao nemaju to..MA SERE MI SE!! GTA IV je to imao na Ps3!! Jadni su..Ubishit i svi ostali koji nas lazu i prodaju nam maglu i ispljuvke od igri..dabog gladni bili
Nexus 19Marksman89 Jbg to se namjerno napravi da se "kao" vidi razlika i dodatni featursi za PC-ijaše...ništa čudno.Inače to uopće nije zahtjevan feature, ali se namjerno izbaci.