Prije par dana sam se probudio u 40 cm
vode, cijeli stan mi je poplavio, crklo mi dosta stvari, a uz njih i adapter za TV koj se napunio vodom. Nadam se da TVu nije nista i da je samo otiso adapter al problem je sto ne znam kako uopce doc do adaptera za napajanje za Sony KDL 755 c.
Gledo sam po netu i bas nitko ziv ne prodaje ta napajanja za televizore. Ima jedan s ebay uk al salje samo po engleskoj.
Ne znam sta cu stvarno, a Euro se blizi.
O ovom se radi :
Ne znam jel bi bilo dovoljno uzet neki univerzalni, ne kuzim se u to i uopce ne znam di da to kupim?
Svaka pomoc dobrodosla
Pomoc u vezi adaptera za TV (Sony KDL 755 c)
Dovoljno ti je uzet neki pretvarac (pa makar i univerzalni) s izlaznim naponom od 19.5V. Klasicni je to pretvarac, kao i svi drugi.
EDIT: Btw, polozi "kutijicu" u zdjelicu rize na par dana da upije vlagu, pa bi taj i dalje mogao biti dobar.
Aha znaci samo da trazim tu voltazu? E ak slucajno nsletis na nekog iz HR da to prodaje kod nas ili na neki link s ebaya pls
Btw. kolke sanse su mi da mi TV radi. Znaci TV je bio na suhom al dok je bila poplava ovo je oslo pod vodu i TV je bio prikopcan na njega. PS4 mi je isto uticnica poplavila al nije ni njemu ni uticnici bilo nista dok mi je recimo MAX TV prijamnik rikno.
Edit: Stvarno ne znam pod sta da "searcham" to sto si naveo na ebayu, a ne bi htio uzet krivi. Ima li mozda to u chipoteci ili kod nas negdje?
a u pičku... :(
Tv-u nebi smjelo niš bit, pogotovo ak nije radil u to vrijeme. Pital sam i kolegu, veli da nebi smjelo bit, makar ti nemrem sad 1000% tvrdit da smo u pravu
Mislim da Fenix dobro veli, trebal bi odgovarati bilo kakav pretvarač, ali evo ti podatci od našeg servisa, nazovi ih sutra, nek ti vele dal bi tv-u moglo bit kaj, a mislim da bi oni trebali imat taj strujni adapter za kupiti.
Silnica d.o.o
Andrije Žaje 10
Zagreb 10000,
01 4666 888
Ako nemaju, kontaktiraj Sony direktno.
01/ 4694 823
Ak ne trzaju na telefon, poslal ti bum mail od čovjeka zaduženog za reklamacije telki.
Puno vam hvala i tebi i Fenixu!
Budem ih nazvo sutra onda, mada bi volio znat di se kod nas to moze uzet ili neki link s ebaya. Meni izbaci nes al ne znam jel to to jer stvarno se ne kuzim bas nista u to.
Da, TV nije radio u to vrijeme. I ja se nadam da je sve ok jer jbga garancija za to ne vrijedi, a ionak je osla pod vodu zajedno s novim mobitelom i dokumentima naravno
Srecom tvoj PS3 je bio u gornjoj ladici al to je znak da je krajnje vrijeme da ti ga vratim al sad bar mozes rec da je i poplavu prezivio uz vatrogasce koji su satima ispumpavali vodu
trx moja sučut
Imas ovo npr:
http://www.aliexpress.com/item/New-Genuine-APDP-100A1-A-ACDP-100D01-19-5V-5-2A-Ac-Adapter-For-Sony-KDL/32610697966.html
Super vijesti, TV radi!
Da niste rekli da probam ukljucit kad se adapter osusi nebi vise ni probavo jer je jbena voda izlazila iz njega, reko nema sanse da to radi, jos se cula voda kad si ga treso, kad ono bas sad iso reko idem probat sta me kosta i upali se sasvim normalno.
Dakle i PS4 i TV prezivjeli iako su im uticnice osle debelo u vodu, stovise ni adapterima nije bas nis bilo.
Ljepo je znat
Bogami veliki kamen s leda mi je pao, dolazi prvenstvo + godisnji.
Hvala svima
Ipak sam moro narucit adapter jer mi se tv gasio sam od sebe.
Moram za rijecko podrucje preporucit http://atvelectronic.hr/index.html
Znaci imaju adaptere, rade servise i sluzbeni su predstavnik za Sony izmedu ostalog. Jako susretljivi i ljubazni, iskustvo za 10. Jedino sto im web shop ne radi bas, al preko telefona se sve da dogovorit.
Zato kad sam nazvo Sancta Domenica servis ko da mi se neko iz neke supe javio, telefon krci, nista ne cujes, lik zvace zvakacu preko telefona, a za narudzbu trazi ni vise ni manje uplatu cijelog iznosa na racun + kaparu vjerovali ili ne. Povrh toga nije mu bilo dovoljno sto sam mu reko model TVa 755c Sony KDL, trazio je cijelo ime (dakle Sony KDL 43W 755C), a zasto, eto, samo on zna.
Jedno od najgorih iskustava ikad. Sancta Domenica u trgovini je super, al servis im je katastrofalan, a s obzirom da je servis sastsvni dio svake kupovine i garancije, sumnjam da cu tako skoro od njih nesto narucivati. Sorry al ne mozes se prema kupcu ponasati ko da je govno.
Koji servis?
Silnica čiji sam ti broj dao?
Nije to direktno Sanctin servis, njima šaljemo na popravak, imamo ugovor sa njima.
Isto kao i ATV, njima šaljemo laptope (actually, slali smo, dok je VAIO bio aktivan).
Ako si zvao Sanctin servis direktno, oni su samo za plejku i nisu ti sigurno mogli nešto pomoć, osim da te preusmjere na Silnicu.
A sad, ako su oni tak kak si opisal, ha, gle, realno, nije direktno Sancta u pitanju.
A vjeruj mi da se lik zadužen za rješavanje reklamacija u Sancti (Kartuš) trga da porješava sve, a nerijetko ima posla sa takvom bahatom stokom da to nisu istine (ne odnosi se na tebe, naravno) i da čudo kako dosad nije hrpu njih stero u 3 lijepe...
Ja sam mislio da je to Sancta, pardon. Jos me cudila tako velika razlika u ponasanju, jer sto se tice Sancte imam samo pohvale sto se tice same trgovine i odnosa koji imaju prema kupcu.