Trebao bi malu pomoć oko ukradenoga PS3 slota.
Mail: gaweh@outlook.com
Igra: Battlefield Hardline
Datum kupnje: 23.03.2015.
Regija: US
Netko je promijenio pass ili email, a budući da drugi nositelj tvrdi da nije ništa mijenjao, trebao bih pomoć hosta. Ako host prepozna mail ili netko zna tko je hostao navedenu igru, molio bih da mi se javi u inbox. Hvala.
Pomoć oko ukradenog PS3 slota igre Battlefield Hardline
mogu ti samo reči da mi je taj mail poznat jos od davnih dana sa starog reboot foruma dok je jos gameshare bio aktivan
ako se ne varam ja sam taj hardline kupio od nekog člana mastaz ako se dobro sječam da je takvi neki nick bio
pa mi je igra sama od sebe izlazila van i onda mi on dao druge podatke , a te sam vratio
isto tako kupio sam i wwe2k15 i pes 2015 onih dana , samo da napomenem kako su te igre kod mog bratića na ps3 i da za sve 3 igre su podaci mijenjani zbog daljnje preprodaje valjda , dakle ja sam kupio nositelje a sad su samo fantomi ostali
Da, s reboota je slot, pa kako je pao reboot tako su i moji podaci od koga sam ga kupio. No čim sam ga kupio promijenio sam pass, zbog čega mi baš treba host da rasvijetli situaciju.
al fora je u tome da nećeš nači hosta , jer svi slotovi koje je on prodavao su bili užasno povoljni po nekih 30kn i na svima su bili čudni mailovi
to je meni odmah od prve bilo sumnjivo i tako sam ja za 70kn recimo dobio 3 gore navedene igre
Tako znači, hvala na informaciji. :
EDIT: Očito da je host napravio recover i promijenio pass/mail. Tema može pod lokot.