sanzo To su igre koje su još uvijek u fazi razvoja. Uzmi za primjer neki gotovi proizvod i njegovu prvu prezentaciju na e3. Ako pogledaš povijesno najave igara vidit ćeš koliko je često slučaj da se te 2 stvari ne poklapaju. Da li će horizon i gow stvarno izgledati isto kao šta su prikazani? Sasvim moguće, ali vjerujem im kad dobijem gotov proizvod na svoju konzolu, ne prije.
PS2MASTER To su igre koje su još uvijek u fazi razvoja. Uzmi za primjer neki gotovi proizvod i njegovu prvu prezentaciju na e3. Ako pogledaš povijesno najave igara vidit ćeš koliko je često slučaj da se te 2 stvari ne poklapaju. Da li će horizon i gow stvarno izgledati isto kao šta su prikazani? Sasvim moguće, ali vjerujem im kad dobijem gotov proizvod na svoju konzolu, ne prije.Gle, pogledaj kakav je bio Watch Dogs u fazi razvoja. Od prvog trailera pa do izlaska. Pogledaj kakav je Horizon od prošle godine, pa danas. Watch Dogs je išao grafički unazad do izlaska, a Horizon ide prema napred. Misliš da će Horizon vratit na početak kakav je bio u prvom gameplayu?
sanzo To su igre koje su još uvijek u fazi razvoja. Uzmi za primjer neki gotovi proizvod i njegovu prvu prezentaciju na e3. Ako pogledaš povijesno najave igara vidit ćeš koliko je često slučaj da se te 2 stvari ne poklapaju. Da li će horizon i gow stvarno izgledati isto kao šta su prikazani? Sasvim moguće, ali vjerujem im kad dobijem gotov proizvod na svoju konzolu, ne prije.Gle, pogledaj kakav je bio Watch Dogs u fazi razvoja. Od prvog trailera pa do izlaska. Pogledaj kakav je Horizon od prošle godine, pa danas. Watch Dogs je išao grafički unazad do izlaska, a Horizon ide prema napred. Misliš da će Horizon vratit na početak kakav je bio u prvom gameplayu?Ne, očekujem da će bit otprilike kao sad, uz frame dropove na scenama sa više protivnika/efekata
chono7 300 komada GTX1080 su vrtile naslove na ovogodišnjem E3ju.. Moguce da je nesto bilo odradeno od svjezih naslova na njima.
bojanic10redarmy Nije moguće...Jel ti pišeš samo da nešto pišeš, ili nabijaš postove ili šta? Kažem što je čovjek napisao na svome Twitter profilu, a ti uljećeš s hebenim grafičkim karticama... De oladi čovječe, ne moraš biti svakom loncu poklopac. U svakoj temi si "prisutan" i sve znaš... A u većini slučajeva pričaš u prazno
buz 300 komada GTX1080 su vrtile naslove na ovogodišnjem E3ju.. Moguce da je nesto bilo odradeno od svjezih naslova na njima.Evo ti vijest sa sajta na kojemu si moderator.http://www.ffa.hr/index.php/vijesti/item/2265-sony-potvrdio-da-su-se-demoi-na-e3-vrtili-na-standardnom-ps4
chono7 bojanic10redarmy - napisao sam da je moguce, jer ne bi bila nikakva novina, a nikako da je bilo tako. buz - nisam bio u mogucnosti pratit danasnji dan na portalu i ta vijest mi je promakla. I GabeN je izjavio da rade na Epizodi 3 Half Lifea...
emilijo I ako se ne varam, konferencija je trajala nesto vise od sat vremena, a inace traje sat ipol do dva. Jedino mi je bilo dosadno kad su prezentirali PSVR igre jer me to bas ne zanima. Po meni najbolja konferencija od Sonyja sto se tice eksklizivnih igara - predstavljeno je cak 5 (4 ako ne brojimo Crasha) novih velikih ekskluzivnih naslova. Mislim da je to rekord.