neznam za vas ali ovo je definitivno najbolja konferencija zadnjih 5 godina, popisali su se po konkurenciji uzduz i poprijeko. mislim cijeli show je bio briljantan, taj cijeli orkestar je dao posebnu notu i cim je startao sa svirkom znalo se o kojoj se igri radi. u trenutku kad se pojavi kratos valjda sam istovremeno pustio suzu i svrsio. igre su bajka mislim bas su pogodili kako ih treba predstaviti i koji dio prikazati, sve je bilo savrseno, ja sam si samo mislio fuck trebam dati otkaz da odigram sve to!
days gone carolija, the last of us meets dead rising, jedva cekam. insomniac radi spideya ima da se rocksteady smrznuo na sam prikaz.
final fantasy je i ovdje izgledao bas bezveze i mislim da za tu igru nema spasa. resident evil mi je malo davao neki outlast vibe ali vidjet cemo i to jos. horizon gameplay trailer je malo slabiji od proslogodisnjeg ali i dalje to super izgleda. kojimina igra ce biti ociti mindfuck i jedva cekam to odigrati jedino se bojim da to necemo vidjeti prije 2018.
sony sjedni, 5+.