Nexus Ništa twitch dok ne pukne xDhttps://www.twitch.tv/kindafunnygamesImaš i sa kinda funny ekipom :)
KruxZhlajfa Ma najdraže mi je gledat sam za sebe. Ne volim dok se drugi počnu pričat... FFA chat i stream najbolja kombinacija!
buz Pišite tu jel čemu konferencija za nas koji sjedimo ispred C&A i čekamo da cura šoping obavi... Or is that just me? :(
buz Trebo si joj ostavit ključeve od auta i novčanik :-) Auto je zabranjen, a novčanik ima svoj. Samo troši moje drocjeno vrijeme. Nadam se da ću doć doma do Ubisofta...
biomotoelektrogeokultivat Trebo si joj ostavit ključeve od auta i novčanik :-) Auto je zabranjen, a novčanik ima svoj. Samo troši moje drocjeno vrijeme. Nadam se da ću doć doma do Ubisofta...Kakvo si ti musko kada nemozes od curice mrdnuti a i nadas se da ces doci do ubisofta...ccc
biomotoelektrogeokultivat Za razliku od jucer ovo je "SpejsŠatel" a One dobiva nova tri dodatka koja su odlicna pogotovo pozadinska glazba...
Tzereen Jesu. Dodje za godinu i pol. Holiday 2017. 6TF GPU, 8core, 350 memory bandwith. Backward compatibility.