Bethesda E3 Press konferencija - 13.6. 04
Stream: Uskoro

4 dana kasnije

Šta očekujete za Bethesdinu konfu?

Iskreno, očekujem (i nadam se) TEW2 najavi pošto ništa odavno nismo čuli od Tangoa. Također ista stvar za Wolfenstein 2. Možda čak (iako je ovo manje vjerovatno, ali moguće ako je outsourcean) Quake.

Kad su Wolf i Doom mogli uspjeti, može valjda i Bethesda potegnuti do Quakea još.

Dishonored 2 100%. Neki dlc za Fallout 4, ali ne očekujem TES VI. Eventualno neki remaster od njih.

Sigurno Dishonored, možda DLC za TES Online i F4. Novi Wolf bi sigurno bio ugodno iznenađenje!

5 dana kasnije

Kolko je trajala prošlogodišnja pressica?

Nekako me ove godine Bethesdina konferencija najviše zanima, i to većinom zbog igara poput Wolfensteina,The Evil Withina i Dishonoreda koje sam tek nedavno imao priliku odigrati, i najvažnije zavoljeti. Još ako i stvarno najave remaster Skyrima...definitivno jedva čekam.

Dishonoured 2 me zanima, a onda nikaj dok ne najave TES VI. Makar to bu vjerojatno iduce godine.

Ich, iovako nemam ništa pametno za raditi sutra tj. danas.

I ja bum, Ea me ne zanima a Bethesda je jedino kaj me zanima. Kad znam da ovo nist drugo kaj ja ocekivam nebu najavljeno ove godine.

Ja planiram ak me ne svlada san...

Trebo sam ić spavat a ne ovu dosadu gledat.

Miljama bolje od EA konfe, ali opet to nije neka pohvala. Nije loše, ali... meh.

Nema Wolfa i nema ništa od Tango G. 80% CG traileri. Dishonored, Prey i Quake su plus, iako sam se nadao Quake singleplayeru po uzoru na Quake 2. Ovako mi po cg-u više vuče na Unreal nego na Quake. Ali vidjećemo više u svakom slučaju na Quakeconu.

Eh da, demo Dooma je svakako za pohvalu, staviću da se skida pa da napokon makar malo odigram. Thx Bethesda.

Sad, pošto je skoro čitava Microsoftova konfa leakala, a od Ubija očekujem još gore od EA, jedina pouzdanica mi ostaje Sony.

Ovo je nevjerojatno koliko je BE3 bila bolja od EAE3.

Sve mi se čini super, sve. Skyrim, Dishonored 2 (Collectors Edition je prekrasan), Quake Champions, Prey.

Ah ipak spavanje roknulo, vrijeme za gledanje bethesda konfe...

OMG Quake pravi Saber Interactive-> "hero" shooter... piši propalo.Ali sa pozitivne strane na Preyu radi Chris Avellone. Win.

totalno sranje od konfe kao i kod EA. bolje da se nisu ni pojavili izgubio sam vrijeme nepotrebno  :(

Glupo mi je kaj troše vrijeme na te dosadne settlement dlc-ove umjesto da su ubacili jos jedan malo veci dlc osim far harboura i izgleda ovog Nuka Worlda.

Prey mi izgleda zanimljivo, a Dishonoured 2 cu vjerojatno uzet iduce godine. Steta kaj nikaj nismo doznali o TES VI.

Solidno za Bethesdu, razocaralo me sta nije bilo igre od Tanga.
Ja bi vise volio da je Quake baziran na SP jer je trziste i tako zasiceno MP pucacinama.