6 skupina, 24 ekipe, 552 igrača. Do Europskog prvenstva u Francuskoj ostalo je još 10 dana, a u ovoj rubrici koja će biti podijeljena na šest dijelova sve ćemo vam ih predstaviti.
Ususret Euru uz FFA – predstavljanje skupine A
Nakon ovakvog teksta mogu samo ošinit hešteg!!
#BlejdaZaIzbornika
Bravo!
Blade FFA koristi kao oružje!
#BlejdaZaIzbornika
Valjda bi pozvao Halilovica?
Blade FFA koristi kao oružje!Halilović out, Tuhy in ?
#BlejdaZaIzbornika
Valjda bi pozvao Halilovica?
Pa Suhy zaprave liči na Messija.
Baš sam uživao čitajući tekst, sve pohvale Blade! Jedva čekam analizu ostalih skupina.
Francuska je jedan od glavnih favorita ovog prvenstva, mislim da će pregazit Rumunje i Albance. Od Švicarske jako puno očekujem ove godine, mislim da bi oni mogli dogurat daleko.
Zanima me i što ćeš reći o našoj repki kad bude analiza, veselim se čitanju!
#BlejdaZaIzbornika
Potencijalna eksplozija: u stanu Sapunarua da se pogura Matela
Placem
Mail ti je dost dobar
Ko da čitam Tanzaniju
Inače, ja ću ovo uzimat kao neku referencu za klađenje, svi potencijalni padovi idu na tvoju dušu
Mail ti je dost dobarNije prihvatilo mail@nediljko.com pa je ovo sljedeca najbolja stvar :/
Ko da čitam TanzanijuOcekuj velik minus na racunu. :
Inače, ja ću ovo uzimat kao neku referencu za klađenje, svi potencijalni padovi idu na tvoju dušu
Odličan tekst, humor je prisutan što mi se sviđa, a i dođe dobro za upoznat se s nekim manje poznatim ekipama.
Blade
Svaka čast na tekstu. Vrhunski ! Nadam se da nećeš stati samo na skupinama i da ćeš nastaviti pisati kroz čitavi turnir.
BladeTo je plan da, prvo predstavit sve skupine i nakon toga dnevni izvjestaji sa utakmica
Svaka čast na tekstu. Vrhunski ! Nadam se da nećeš stati samo na skupinama i da ćeš nastaviti pisati kroz čitavi turnir.
Genijalno.
Iscrpne analize ekipa i poznati Bladeov stil pisanja i humor.
Ovo posrami sve nase sportske portale i novine, a oni zive od pisanja ovakvih analiza.
Bravo Blade, jos jednom. )