Odličan i zabavan unboxing. Vidim da je masivan bogme. :))

Recenzija super isto. Dala mi je odgovor na pitanje koje me najviše zanimalo, a to je igrivost. Rekao bih da je Overwatch jedno od većih iznenađenja u zadnje vrijeme.

Kud najdosadnijeg lika stave u CE... Bas steta :(

Da, da je barem Tracer ili Widowmaker. Čak i mrcine neke tipa roadhog.

Ali ovo je kao, najklasičniji vojnik, pa valjda zato. Al fakat je dobar, čvrst.

Odličan i zabavan unboxing. Vidim da je masivan bogme. :))

Recenzija super isto. Dala mi je odgovor na pitanje koje me najviše zanimalo, a to je igrivost. Rekao bih da je Overwatch jedno od većih iznenađenja u zadnje vrijeme.
Iznenađenje ? Ovo je igra o kojoj se na veliko priča da bi trebala vratiti blizz na stare staz slave...

Šteta što vas malo igra.

Ja sam stvarno zaintrigriran, fali mi neki kompetitivni fps za igrat.

Pa jel si ti na mojoj friend listi? Ja vidio samo Ninju i Vedrana.

Nemam ja ni igru još

Za friend listu ne znam, mislim da ne...

Collectors izdanje je predobro. Bas uber premium kvaliteta. Steta sta nije tracer, valjda im je soldier default generic.

Recenzija vrhunski napisano. Svaka pohvala tze.

Thank you, kolega Viper. :)

Btw, da, zbilja odiše kvalitetom. Svaki dio kutije i unutrašnjosti. Sve je čvrsto, kvalitetno, lijepo. Nažalost, puno bolje od Uncharteda. (snimit ću i njega).

Vrhunska recenzija, sve pohvale! Vidim da si team Hanzo, ja sam ipak team Genji - prezakon mi je, podsjeća me na Raidena. Igram igru otkad je izašla i stvarno potpisujem sve što si rekao. Neki će reći da nedostaje sadržaja,da je malo mapa i heroja, ali kad je igra ovako zabavna to nije ni potrebno. Osim toga, s vremenom će Blizzard sigurno izbacivat nove kvalitetne stvari. Nabrijavam se za ranked mode, svaki dan guštam u igri i nije mi nimalo dosadila. Igra je idealna za odigrat par partija tijekom dana, sad će dobro doć kad ću si uzimat pauze od Blood and Wine-a. Preporučam svima