Tzereen Trebala bi doći u devetom mjesecu, a službena najava najvjerojatnije na E3. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
fatamorgana brži si ja baš stavio link u Destiny temi...uglavnom odlično nemam više ekipu za igrat ali sad se može puno toga sam odradit tako da sam zadovoljan...
viper89 Svaka cast destinyu i stotinama sati igranja ali ovo reboot destiny 2 mi zvuci genijalno. Hocu bas novu igru rebootanu i blize onome sto su prvo planirali.
Tzereen Ja nebi. Jer ak će bit tak dobra kak bi mogla biti (Destiny svijet fakat ima potencijala), onda mogu dat otkaz, dobit 120 kila i ne dizat se nikad iz fotelje.
maximalni Bit će ekipe, bit će. Samo da dođe ekspanzija.pa ovu zadnju nisi ni probao mogli bi neki reunioin, hahaha. Lepi18 Lepi97 F_i_C_O viper89 Tzereen
Tzereen Ma ovo zadnje ni nije prava ekspanzija. Digli malo light level i obnovili neke strajkove i PoE.Al da, fali mi igra i fali mi ekipa. Moralo se odigrat neke druge stvari. U1, 2, 3, 4, R&C, NFS...
Flipper Svaka cast destinyu i stotinama sati igranja ali ovo reboot destiny 2 mi zvuci genijalno. Hocu bas novu igru rebootanu i blize onome sto su prvo planirali.Slažem se. I mene zanima Destiny 2. Ovaj sam stao na Taken Kingu poradi pohlepe Actia i Bungiea. :)Sad mi je i The Division dosta, ali zanima me sudbina 2.
lepi18 Bit će ekipe, bit će. Samo da dođe ekspanzija.pa ovu zadnju nisi ni probao mogli bi neki reunioin, hahaha. Lepi18 Lepi97 F_i_C_O viper89 Tzereen Ma nemamo mi više ćuku, nemamo mi stari poriv, mi nemamo ono kad si Maxi u tunelu zasuče rukave, da si onaj svoj šećer u ruku i kaže "AAAAAJMOOOOOO", a ORYXu se odmah ledi krv u žilama
viper89 Ja nisam ni normal. Dosli do njega jednom i nismo stigli dalje, a kasnije je ekipa presla na hard pa nitko nije htio igrat vise
lepi18 Mogli bi, platina je tu vec, cisto zbog trofeja iz ekspanzije Misliš zbog gušta :) #ViperNijeGamer
f_i_c_o Bit će ekipe, bit će. Samo da dođe ekspanzija.pa ovu zadnju nisi ni probao mogli bi neki reunioin, hahaha. Lepi18 Lepi97 F_i_C_O viper89 Tzereen Mogli bi, ako su ostali za i ja sam