Evo ako je u redu otvorit novu temu, nisam našao postojeću, srry ako već ima.

Ja sam na svome za sada mijenjao samo gljive, stavio od Xonea...ali evo i one su se potrošile.

Htio sam naručiti nove aluminijske, hrpa ih na eBayu...

Zanima me kakve vi imate?
Da li netko ima scuff?
Da li je netko stavljao jaču bateriju itd.

Kako su ti se mogle potrošiti XOne gljive?
Pa one su od čiste plastike + grip na rubu.

Ovime aludiras na moje preuveličavanje situacije ili nestručno rukovanje joypadom?

Sent from my SM-G928F using Tapatalk

Ovime aludiras na moje preuveličavanje situacije ili nestručno rukovanje joypadom?

Ni jedno ni drugo.
Samo pitam kako je moguće plastiku i nešto mekšu plastiku koja je puna gripa potrošiti?
Ne ide mi u glavu...imao sam i ja XOne gljive na svoj DS4 i nikakvog trošenja nije bilo (vratio sam se na DS4 gljive jer su mi bolje) tako da eto pitam...

Ako tako pričaš, malo si koristio...
Ja sam gljive stavio ljeto nakon izlaska PS4, pa računaj.

Kako se te alumijske gljive stavljaju, jel se treba otvorit joystick ili se nekako navuce preko postojece gljive

Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk

Kako se te alumijske gljive stavljaju, jel se treba otvorit joystick ili se nekako navuce preko postojece gljive

Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
Moras otvarat kontroler.

Ako tako pričaš, malo si koristio...
Ja sam gljive stavio ljeto nakon izlaska PS4, pa računaj.

A svašta...pa dobro ovo nije nista strašno.
Možeš ga nastaviti koristiti IMO.

Počeo je prst klizati s njih.... Uzimam nove, to je sigurno, moram još odlučiti koje, a i usput da stavim bateriju novu i jaču.

Hahaha, neci43, u krivu si. XOne gljive se ne mogu potrošit, to si ti samo umišljaš, shvati već jednom.  Hahaha

a znam, ne mogu se ni one original od DS4, pa eno moje se raspadaju ko od kuge...
Krivo rukovanje, grebem noktima, čupam i grizem gljive! 

Ja sam imao navlake ali mali pomaci na njima otežavaju igranje. Sad sam napokon navikao na ove originalne, iako od Xbonea izgledaju malo bolje. Kupit ću takve kad ove poderem.

12 dana kasnije

Nitko ne piše, znači da ni ne prčkate po svojim joypadima...
Možda i pametno, jer ja sam u svoj jučer stavljao bateriju od 2000 mah, koja je sa popularne stranice kupljena, znači nije neka fejk...i skurila mi joypad...pa eto, čisto da se zna. Novce za bateriju ću dobit natrag, ali joypad treba novi