Flipper Veselite se gameri jer uskoro ćemo vidjeti što nam to Rockstar kuha! Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
dormin RDR je udario odlicne temelje, ako ima netko tko ce na pravi nacin prosirit serijal i doves ga na jos vecu razinu onda je to Rockstar.Volio bi da izmedu RDR i GTA izbace novi IP ili ozive neki stari.
Flipper Ali kakva je to bila igra. Sjećam se kad sam kupio X360 da sam danima s ekipom peglao Table Tennis.
buz To je Rockstar, mogu napravit šta god hoće i ja ću kupit tu igru. Nemam favorita, ali bi volio ekspanzije za GTA V da mu se vratim još malo.
greyback Ako se i radi o novom Red Deadu, sumnjam da će imati veze s prethodnim nastavkom i da će se zvati Redemption 2.
Zero Bez obzira što najave, izgleda da datum izlaska neće biti prije travnja 2017. godine. Tako je rekao Take Two CEO Strauss Zelnick.
zontra Cekajte koji je tocno odnos Rockstara i Take Twoa? Zar si Rockstar ne moze sam izdat igre? Ili je to 'ista' tvrtka?
buz Cekajte koji je tocno odnos Rockstara i Take Twoa? Zar si Rockstar ne moze sam izdat igre? Ili je to 'ista' tvrtka?Take Two je izdavač, Rockstar je developer.A ti Zero , BUUUUUUUUU!!!!!!! Upropastiš mi dan s ovim.
StarFox_N Šta god da izdaju siguran sam da će biti odlično. Najviše bih volio RDR2 ali i neki nastavak L.A. Noire-a koji mi je stvarno bio poseban.