Začeci novog žanra – hero shooter.
Najava | Overwatch
Meni jako zabavna igra! Tipična Blizzardova ispoliranost i zaraznost u igranju.
Probao nekoliko partija i izbrisao...mehh.
Odigro desetak partija na tuđem acc-u još prije ove kratke open bete i igra je super zabavna. Ocekujem velike stvari od ovog kao igre ,al i njene kompetativne(esports) strane. Vec se sad organiziraju turniri po 10000$ ,a i blizzard ce vjerojatno upumpat neku lovu u to.
Sigurno će biti na esportsu, jer ovdje je jako jako bitan tim i suradnja, a izostanak sprinta i ograničavanje skillova po herojima stvara napetost.
Odlična najava... odigrao sam i ja malo, svidjela mi se, ali kao što sam napisao sumnjam da ću je igrati kad izađe.
Ovo mi se čini da će biti igra kojoj će se trebat dosta posvetit, a uletavanje na 1-2 meča svako malo neće ić jer će igrat većinom stalno ista ekipa... bar se meni tako čini.
Odlična najava... odigrao sam i ja malo, svidjela mi se, ali kao što sam napisao sumnjam da ću je igrati kad izađe.I nisi u krivu. To je igra za koju će trebati stotine sati da se ovlada svime baš kao MOBA-e ili csgo. Ljudi u te igre tešk mogu doć na partiju-dvije svako malo jer se neće zabavit dok ih dominiraju ljudi koji su utukli silne sate u istu.
Ovo mi se čini da će biti igra kojoj će se trebat dosta posvetit, a uletavanje na 1-2 meča svako malo neće ić jer će igrat većinom stalno ista ekipa... bar se meni tako čini.
E, baš sam na to mislio kad sam pisaoovo gore, samo mi se nije dalo elaborirat do kraja. :Odlična najava... odigrao sam i ja malo, svidjela mi se, ali kao što sam napisao sumnjam da ću je igrati kad izađe.I nisi u krivu. To je igra za koju će trebati stotine sati da se ovlada svime baš kao MOBA-e ili csgo. Ljudi u te igre tešk mogu doć na partiju-dvije svako malo jer se neće zabavit dok ih dominiraju ljudi koji su utukli silne sate u istu.