Meni jako zabavna igra! Tipična Blizzardova ispoliranost i zaraznost u igranju.

Probao nekoliko partija i izbrisao...mehh.

Odigro desetak partija na tuđem acc-u još prije ove kratke open bete i igra je super zabavna. Ocekujem velike stvari od ovog kao igre ,al i njene kompetativne(esports) strane. Vec se sad organiziraju turniri po 10000$ ,a i blizzard ce vjerojatno upumpat neku lovu u to.

Sigurno će biti na esportsu, jer ovdje je jako jako bitan tim i suradnja, a izostanak sprinta i ograničavanje skillova po herojima stvara napetost.

Odlična najava... odigrao sam i ja malo, svidjela mi se, ali kao što sam napisao sumnjam da ću je igrati kad izađe.

Ovo mi se čini da će biti igra kojoj će se trebat dosta posvetit, a uletavanje na 1-2 meča svako malo neće ić jer će igrat većinom stalno ista ekipa... bar se meni tako čini.

Odlična najava... odigrao sam i ja malo, svidjela mi se, ali kao što sam napisao sumnjam da ću je igrati kad izađe.
Ovo mi se čini da će biti igra kojoj će se trebat dosta posvetit, a uletavanje na 1-2 meča svako malo neće ić jer će igrat većinom stalno ista ekipa... bar se meni tako čini.
I nisi u krivu. To je igra za koju će trebati stotine sati da se ovlada svime baš kao MOBA-e ili csgo. Ljudi u te igre tešk mogu doć na partiju-dvije svako malo jer se neće zabavit dok ih dominiraju ljudi koji su utukli silne sate u istu.

I nisi u krivu. To je igra za koju će trebati stotine sati da se ovlada svime baš kao MOBA-e ili csgo. Ljudi u te igre tešk mogu doć na partiju-dvije svako malo jer se neće zabavit dok ih dominiraju ljudi koji su utukli silne sate u istu.
E, baš sam na to mislio kad sam pisaoovo gore, samo mi se nije dalo elaborirat do kraja.  :