no, evo i mene, ko me zna, zna me, ko ne, bolje za njega 
Vedran, nick thedoggy, 31, okolica varazdina, gamer v "penziji", nemam bas prevec volje za igrati igre, al tu i tam me vlovi, na pol vure - vuru...
uglavnom igram ps4, division, siege, bf4, jednog dana i wildlands i forhonor (tolko me igre zanimaju na ovoj konzoli xD)
nedavno sam si uzel malo bolji komp, pa mogu igrat kaj hocu, dosta toga imam, al volje nigde  :(
uglavnom, ko igra siege, nek me doda

Haha a sve ko nebi on,nije mu do gaminga i tako...haha
zivio prika,ovdje ces sve naci u vezi gaminga i ostalih stvari

Tebe na svakom forumu pitam jesmo li igrali SAMP skupa prije nekih 10 godina. Svaki put me izignoriras

Tebe na svakom forumu pitam jesmo li igrali SAMP skupa prije nekih 10 godina. Svaki put me izignoriras
Haha i opet ne odgovara

pokusavam skuzit di je gumb za reply, i onda skuzim da nisam ulogiran xD
fenix, jesmo, igrali smo, prvih par put sam ti odgovoril, ko ti kriv kaj zaboravljas
prika, nisam planiral dojti, al sam videl da bu nekih siege turnir (kojeg ziher nebum igral, jer nemam ekipu), pa reko da vidim kaj ima...

dobro došao.

možda ekipu možeš pronaći u topicu turnira. sigurno će se naći mjesta za još igrača.

pokusavam skuzit di je gumb za reply, i onda skuzim da nisam ulogiran xD
fenix, jesmo, igrali smo, prvih par put sam ti odgovoril, ko ti kriv kaj zaboravljas
prika, nisam planiral dojti, al sam videl da bu nekih siege turnir (kojeg ziher nebum igral, jer nemam ekipu), pa reko da vidim kaj ima...
doggy tko kaze da nemas team... Dabrich je solo player... naci ce se jos igraca kaj su solo playeri

par solo igraca nije team, nego par solo igraca na istoj strani

Dobrodosel đukac ;)