One last time…
Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
#UNCHARTEDrecenzija
Recenzija | Uncharted 4: A Thief's End
Odlična recenzija CroZac...točno si napisao ono što i ja mislim :)
Prekrasna igra.
Najbolji završetak jednog fantastičnog serijala koji je obilježio čitav gaming i posebno prethodnu generaciju. Jedva čekam zaigrati U4 čim dođem u priliku za to. Lijepo sročena recenzija. :
Super recenzija!
Sviđa mi se što nemamo klasične suhoparne recenzije, već igraju ljudi sa srcem.
Interesantno je da je "naša" ocjena 50%, rofl.
poslovično kvalitetno i brzinski u roku odrađena recenzija. baš onako kako treba biti. definitvno template kako se treba pisati o igri ako se mene pita.
Vase recenzije su ogledni primjer kako bi recenzije trebale izgledati, svaka cast.
Stvarno se nadam da vas iz nekih drugih redakcija citaju. Mozda i oni napokon shvate sto je bit recenzije.
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
Svaka cast.Ja bi davno zapeo na ovom "gdje od kud poceti" i nebi bio objektivan
Bravo crozac. Good job.
Odlično napisano, svaka čast! :)
Odlična recenzija, pogođena bit bez suvišnih spoilera i drago mi je da je baš tebi povjereno da ju napišeš. :
Vjerojatni izlazak NEO-a prije kraja godine ponukao me da malo promijenim svoje planove oko nabavke četvorke, ali se nadam da će stara ekipa još igrati MP i kada dođemo mi koji ćemo malo zakasniti na party. :)
Hvala svima.
Ako bude kvalitetan kao i prošli sigurno hoće... dok god bude bilo vremena. Zasad se čini kako bi mogao bit, a i konstantno izbacivanje sadržaja tokom godine sigurno će pomoć u zadržavanju igrača ili u privlačenju nekih novih.
ali se nadam da će stara ekipa još igrati MP i kada dođemo mi koji ćemo malo zakasniti na party. :)
Odlicna recenzija