Tzereen Novi dragulj iz Blizzardove radionice! Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
fan-of-war Bas me zanima koliko ce Overwatch oduzeti igraca Team Fortressu 2.Po meni Overwatch kao jedinu prednost ima napredniju grafiku iako mi se sam graficki stil ne svidja zbogucestalih bljeskova i pretjeranog sarenila.Siguran sam da ce Valve izdati neki veliki update pred izlazak Overwatcha.
chono7 Uzet će publiku ako bude zarazna igra i zato jer je nov proizvod. Ne sumnjam u Blizzardovu moć proizvodnje zabavnog sadržaja, majstori su u tome.
gunner Moglo bi se probat..Tek sutra se moze stavit skidat ili?Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
gibanica mercy best girl trebam skinut tu betu jel mislite grupno to igrat ono skype i sve to? mogli bi nabacit
Tzereen Ja sam uzeo za PS4, ali mozda uzmem i za PC. Eto, toliko nije dobra igra i kopija je Team Fortressa :)
viper89 Meni je igra vrhunska, mozda i nabavim. Mozda izgleda dosadno dok gledas a art stil totalno bezveze cim zaigras je ludnica. A ispolirano ko da 20 godina rade konzolaske igre. Jos se vidi da su dodatno izbalansirali gameplay za konzole, koji flow ima igra. Cudo.
Tzereen CroZac_Drake Za PC kad se krene skidati 6.4GB (iako na disku kad se skine piše 5,9GB), a za PS4 11GB (na disku 11,53GB).
Tuhy Uspio si me zainteresirati, ovo će se igrat!Ista stvar, nisam previše popratil igru, al me tekst zaintrigriral.Viper i Soul isto hvale, skinut ću danas pa isprobat.Opet će novčanik krvarit, jbmti život...
chono7 Moj više nema krvi Ali da, to što kažeš, sad dobro isprobat igru, pa onda u kupnju ako je stvarno tako zarazno kako govore.